Selamat Hari Lahir Fattah Anas Yang ke 3 Tahun

April 02, 2018


Selamat Hari Lahir Fattah Anas Yang ke 3 Tahun | Assalamualaikum semua.. Bulan April yang dinanti-nanti telah muncul.. nak tahu sebab apa Dilah tunggu sangat bulan April ni?? Dah tentu la sebab bulan ni bulan kelahiran si kecik Fattah Anas tu.. hari ni 2 April 2018 genap la usia Fattah Anas 3 tahun.. kejap dah besar anak ibu ni.. brother to be ni.. skrg ni pun tengah tunggu detik kelahiran adik baby.. agak-agak adik baby nak share birthday dengan abam Fattah tak???? Ada masa lagi ni nak tunggu sampai detik 11.59malam ni.. hehe


Antara 3 beradik tu, Fattah Anas adalah anak yang paling mudah diurus dan dijaga. Dari mula proses kelahiran yang sangat mudah dan cepat [ Boleh baca di sini --> Pengalaman Bersalin Fattah Anas ], kemudian semasa dalam pantang pun paling mudah dijaga, tiada meragam, jenis yang bukan merengek. Fattah Anas juga jenis berdikari.. Paling mudah cerai susu badan dan juga mudah sangat nak latih minum susu dalam cawan.. kira umur 2thn lebih Fattah Anas dah tak guna botol susu lagi.. Cuma nak latih cerai pampers jer Dilah belum berkesempatan lagi sebab tengah pregnant kan.. mudah2an nanti bila nak potty train pun mudah la hendaknya..

Memandangkan Dilah tengah tunggu hari untuk bersalin ni, so Dilah tak ada la plan apa-apa sangat untuk celebrate birthday Fattah Anas.. Ingat malam tadi nak keluar makan dan cari kek untuk sambut awal.. tapi Dilah pulak tak larat.. tengok la mudah-mudahan malam ni dapat la sambut kecil-kecilan anak beranak.. budak-budak ni setakat dapat potong kek pun dah happy kan…

Okla.. Doa setiap ibu pastinya yang baik-baik sahaja untuk anaknya kan.. Kalau nak tulis, pasti panjang berjela.. hehe.. tapi sedikit ucapan untuk Fattah Anas..


Selamat Hari Lahir yang ke 3 tahun, sayang ibu..

Semoga Fattah Anas dipanjangkan umur dan diberikan kesihatan yang baik..

Semoga Fattah Anas menjadi anak yang soleh, berbudi pekerti mulia..

Semoga Fattah Anas sentiasa di dalam lindunganNya, diberkati sepanjang masa..

Semoga Fattah Anas Berjaya di dunia dan akhirat kelak..

Amiinn…






You Might Also Like

2 komen

  1. happy birthday fattah anas..dah nak jadi abang dah ye :)

    ReplyDelete
  2. Sanah helwah fattah anas. Acik ana doakan Semoga FA membesar dengan sihat dan berjaya di dunia dan akhirat. Amin.

    Take care dilah. Semoga dipermudah segala ye.

    ReplyDelete