Pakej Percutian ke Perth

May 27, 2018


Pakej Percutian Ke Perth | Assalamualaikum.. Siapa tengok drama Klik! Pengantin Musim Salju dan Rahsia Hati Perempuan? Siapa yang tengok kite geng.. kadang Dilah sempat tengok yang ulangan jer.. jadi la kan.. haha.. 2 hari lepas, masa tengah tengok ulangan cerita tu kan.. tetiba Ayah Wan cakap apa kata next year kita pegi bercuti ke Australia ke Japan ke… perghhh.. macam tak caya bila Ayah Wan cakap macam tu tau.. Mau nye tak happy.. tapi kita tau la kedudukan kewangan family Dilah dengan anak yang ramai ni kan.. bajet mesti tinggi..

So mari la kita survey dulu.. mana la tau kot-kot boleh jadi kenyataan kannn.. hahaha.. Masa survey tu Dilah ada jumpa satu website ni www.muslimtravelbug.com.  Dilah suka website ni sebab ianya lengkap sangat.. Memandangkan Dilah ni satu family dengan anak-anak kecik kan, so Dilah lebih suka kalau pakej yang ditawarkan tu dah complete dalam semua perkara dari segi tempat penginapan, tiket flight, tempat makanan halal dan tempat-tempat yang menarik untuk dikunjungi.. So takde la pening kepala nak pikir kan.. Dilah boleh focus layan anak-anak jer la.. Baru la percutian tu lebih bermakna kan..

Pakej Percutian ke Perth


Antara banyak-banyak bandar di Australia, Dilah teringin nak bercuti ke Perth. Korang boleh tengok di PAKEJ PERCUTIAN KE PERTH untuk pakej percutian dan tiket penerbangan yang ditawarkan oleh Muslimtravelbug. Pakej percutian ke Perth yg disediakan ini sangat lengkap dengan semua aktiviti, tempat penginapan, tempat makanan yang halal dan lain-lain lagi.

 

Kenapa pilih Perth?

Perth menjadi pilihan Dilah sebab di Perth ni banyak tempat menarik yang sesuai untuk dikunjungi dengan anak-anak.. Antaranya Carwesham Wild Park, Rockingham – Penguin Island & Sea Lion, Kings Park, Swan Valley, Blue Boat House(Crawley Edge Boatshed) dan banyak lagi.. Banyak juga tempat-tempat yang cantik untuk buat photoshoot..

Caversham Wild Park
Di wild park ini terdapat haiwan yang jarang kita jumpa di tempat lain iaitu kanggaru dan beruang koala.. Budak-budak kan suka ke tempat yang banyak haiwan macam ni kan..



Rockingham – Penguin Island & Sea Lion
Tempat ini juga dikenali sebagai bird sanctuary – jadi memang banyak tahi burung. Yang bestnya di sini kita boleh lihat secara live kehidupan peguin.. mesti menarik kan..  Kita juga boleh berpicnic dan mandi pantai di sini..


 
Tempat menarik di Perth untuk photoshoot seperti di Blue Boat House, Container Rainbow, Araluen Botanic Garden, The Pinnacle dan banyak lagi..

 Blue Boat House

 Container Rainbow

 Araluen Botanic Garden


Dilah sangat rekomen kan kat korang yang mencari pakej travel muslim, korang boleh la gunakan khidmat dari Muslimtravelbug Sdn. Bhd. ni.. Pakej yang ditawarkan sangat lengkap sesuai dengan kita yg muslim ni.. tak perlu risau nak cari tempat makan yang halal, tempat solat dan sebagainya.. Selain daripada daripada sebab di atas ni, Dilah sangat rekomen Muslimtravelbug ni sebab;

1.      Berdaftar dengan kementerian pelancongan KPL 8549
2.      Harga pakej yang sentiasa dibawah harga pasaran Malaysia.
3.      Mempunyai pejabat operasi di Malaysia dan boleh dikunjungi bila-bila masa.
4.      Ahli pejabat terdiri daripada mereka yang pernah bekerja di agensi pelancongan muslim terkenal di Malaysia dan berpengalaman luas.
5.      Professional dan diiktiraf sehingga pernah menguruskan rancangan tv ASTRO RIA untuk penggambaran SYOKNYA SEOUL.
6.      Deposit rendah dan khidmat pelanggan dan mudah dan mesra.  

Syarikat ni sangat kukuh.. tu sebab ramai yang telah mempercayai dan menggunakan khidmat dari Muslimtravelbug ni.. Kalau korang nak tahu lebih lanjut Pakej Percutian ke Perth atau ke mana-mana destinasi pilihan yang lain, boleh la datang sendiri ke pejabat Muslimtravelbug atau di website muslimtravelbug.

Butiran Lanjut :
NO PEJABAT : 03 89575770 (Isnin-Jumaat 9.00-5.30 petang)
Alamat Pejabat : B-4-2 Putra Walk Taman Pinggiran Putra 43300 Seri Kembangan Selangor
Waze : Muslimtravelbug Sdn Bhd
Email : info@muslimtravelbug.com
Laman web : muslimtravelbug.com  

You Might Also Like

9 komen

  1. Menarik jugak ni, bleh kumpul duit dr skrg

    ReplyDelete
  2. Waaa bestnyaa..jomm kita pergi hehehe..

    ReplyDelete
  3. wow
    seronoknya kalau dapat pergi sana
    best tu Perth

    ReplyDelete
  4. tak pernah ke sini, tapi memang ada hajat nak ke sini..boleh godek2 nanti

    ReplyDelete
  5. seronoknya kalau dapat pergi sini. tengok bunga tulip tu.
    JanjiKita

    ReplyDelete
  6. kalau dapat sponsor pergi ke perth,alangkah seronoknya weh...

    ReplyDelete
  7. bestnya kalau dapat free ke sana....

    ReplyDelete
  8. best jgk pakej travel ni..blh bt tabung travel..hihi

    ReplyDelete