Promosi Bulan May 2018 :: Pressure Cooker Noxxa

June 15, 2018


Promosi Bulan May :: Pressure Cooker Noxxa | Assalamualaikum.. rindunya nak update blog.. dalam pantang ni susah betul nak update la.. busy melayan si kecik tu.. maklum la, baby belum pandai adjust masa lagi.. belum dapat rutin yang betul2 konsisten lagi..

Okla.. just nak update cepat-cepat.. Dilah nak bagitau yang bulan ni ada promosi Pressure Cooker Noxxa tau.. macam tau2 je nak puasa dan raya ni ramai yang mencari kan.. memang kena sangat la promosi time ni kannnn..

Promosi Pressure Cooker Noxxa


  • Cash / Ansuran 5x bayaran
  • FREE Set Pisau Dapur Samurai
  • FREE Postage
  • 1st payment terus dapat PC Noxxa
  • Less 6% (Jimat RM52)
Note: Set Pisau adalah terhad. Order cepat selagi stok masih ada..

Best kan offer bulan ni.. Free gift dari Amway ni best-best tau.. Dulu Dilah penah beli barang free gift pisau seramik.. memang tajam dan best guna pisau tu.. So kalau korang nak kena order cepat-cepat tau.. kalau lambat takut habis pulak..

Memandangkan promosi ni berjalan hampir bulan Syawal, so korang kena order cepat-cepat tau.. kalau dah dekat sangat raya nanti takut tak sempat dapat barang pulak.. maklum la, banyak barang nak pos dekat-dekat raya..  Ramai yang shopping online kann... so order cepat-cepat tau..

Antara masakan yg boleh dimasak menggunakan pressure cooker ni masa raya seperti berikut:
  • Rendang daging
  • Rendang Ayam
  • Sup tulang
  • Ketupat
  • dll

Extra Offer!! Less 6%

Sempena kerajaan dah umumkan zero gst bermula 1 june ni, kami nak bagi extra offer less 6% lagi untuk anda.. yerrr.. kami dah mula hapuskan 6% gst untuk semua produk kami.. best kannn..

Kalau korang nak join kutu pun boleh jugak. tapi dapat ikut turn la.. dan free gift tu tak dapat kalau bukan bulan promosi.. Nak tahu lebih lanjut, korang whatsapp Dilah ye..

Whatsapp : 

012-727 5531 (Dilah)

You Might Also Like

7 komen

  1. kakak ipar kita semua pakai ni..kita je takde..sebab rumah sendiri pun belum ade..eh, alasannnn..hahahahha

    ReplyDelete
  2. Alhamdulilah kita main kutu , bayar sikit-sikit, tinggal lagi 1x bayar je dah habis..dapat gak merasa pakai Noxxa...senang dan mudah kerjanya...

    ReplyDelete
  3. dalam wishlist jugak ni dilah..Tapi tak tahu tahun bila...hahah

    ReplyDelete
  4. harap dpt juga merasa guna ne. lama dah masuk dlm wishlist MB hehehe

    jemput datang ke blog MB https://missbaybeeboo.blogspot.com/ dan join giveaway. TQ^^

    ReplyDelete