RESEPI MASAKAN MENGGUNAKAN PRESSURE COOKER NOXXA

May 21, 2018


RESEPI MASAKAN MENGGUNAKAN PRESSURE COOKER NOXXA | Assalamualaikum.. Alhamdulillah, arini dah masuk hari ke-5 kita semua berpuasa.. Opsss.. tapi Dilah tak dapat la berpuasa lagi.. masih dalam pantang lagi ni.. harapnya lagi seminggu dua ni dapat la Dilah puasa jugak.. kalau tak jenuh la hai nak ganti puasa selama sebulan.. haha..

Arini plan nak buka puasa apa? Dilah rasa nak masak pudding roti untuk menu dessert.. chewahh.. dessert tu.. haha.. ala, bukan apa.. ada roti tu dah nak expired.. so kena la cepat2 habiskan.. pastu nak buat ayam masak kicap jugak.. dan sayur tengok la sayur apa yg ada..


Dah alang-alang tu, meh Dilah share resepi puding roti menggunakan pressure cooker Noxxa.. boleh tengok di SINI ya.. 

Resepi Masakan Menggunakan Pressure Cooker Noxxa 

Actually Dilah ada juga share beberapa resepi masakan menggunakan periuk noxxa ni..  Dilah share juga di sini ye.. Kalau ada lagi nanti Dilah akan update list ni ye..


Promosi Pressure Cooker Noxxa

Oh ya.. Kebetulan bulan ni ada promosi periuk noxxa ni tau.. Korang boleh tengok link di bawah ni..


Senang kerja bila ada periuk noxxa ni.. lagi-lagi bulan Ramadhan dan Syawal ni nanti.. nak masak rending, ketupat, sup daging, sup tulang  dan macam-macam lagi la.. So kalau korang berminat boleh whatsapp Dilah ye untuk tau lebih detail..

Whatsapp 012-7275531 (Dilah)




You Might Also Like

9 komen

  1. Sedapnyaaaa... keje jd mudah kan guna noxxa..

    ReplyDelete
  2. Sedap juga makan ini waktu berbuka nanti..

    ReplyDelete
  3. Waa nanti nak try laa resepi kamning tu..maceh Ibu Dilah..

    ReplyDelete
  4. bestnya.. ada pressure cooker...

    ReplyDelete
  5. masak rending pun sodap, hehehhe.
    akak tak pernah lagi buat puding roti guna periuk noxxa. nt bleh try. tq Dilah

    ReplyDelete
  6. nampak sedap puding roti tu..nyum nyum

    ReplyDelete
  7. Buat lebih sikit lain kali...makan sejuk2 sedapp

    ReplyDelete
  8. sedap juga roti puding ni makan sesekali lagi sejuk-sejuk kan,
    JanjiKita

    ReplyDelete
  9. ain pun ade periuk noxxa ni,memang byk masakan boleh buat kan...

    ReplyDelete