I'm back!! Selamat Hari Raya Aidilfitri

June 27, 2018


I'm back!! Selamat Hari Raya Aidilfitri | Assalamualaikum.. hai korang semua... Ya Allah.. rindunya kat blog ni.. rindu nak update blog.. banyak benda nak share kat blog ni tapi masa dalam pantang aritu memang tak sempat sangat.. Nanti la Dilah cerita pengalaman berpantang semasa bulan Ramadhan.. sangat2 mencabar ok!!

Hari ni hari ke3 Dilah mula  bekerja setelah 2bulan cuti bersalin.. memang agak lemau tapi ada keje banyak sbb update sistem baru. So minggu ni banyak la keje nak update ke sistem baru tu..  sbb due date nye minggu ni kan.. masak la Dilah yg dah ketinggalan ni nak update projek2 Dilah..  huawaaa..

Nantikan entry2 cerita raya, pengalaman bersalin, berpantang ketika bulan ramadhan, baby Faiz Mikail dan banyak lagi.. banyak dah list nak cerita kat blog ni.. rajin tak rajin jer la kan.. hahaha... OKlaa.. cukup la update sebagai warm up entry hari ni..

Buat semua kenalan dan readers blog Dilah..






You Might Also Like

6 komen

  1. hai , kak dila... wahh baru tau nama anak akak fattah.. semoga dapat menantu nama fazura. hahahaha..

    ReplyDelete