NUTRILITE Membantu Pasangan Ikhtiar Untuk Hamil

July 20, 2018


NUTRILITE Membantu Pasangan Ikhtiar Untuk Hamil | Assalamualaikum.. Salam Jumaat semua.. Ada tak di kalangan readers Dilah yang mengalami masalah untuk mendapatkan anak? Dilah ada beberapa orang kawan baik yang dah bertahun kahwin tapi belum ada rezeki untuk dikurniakan cahaya mata.. Berat mata kita yang memandang, berat lagi bahu mereka yang mengalaminya kan.. Lagi-lagi kalau orang sekeliling asyik bertanya.. Kalau bertanya cara baik ok la kan.. tapi ada jugak yang memerli dan menghina.. tak baik tau macam tu...

Selain dari rawatan doktor, ada juga pasangan yang tidak mempunyai sebarang masalah kesihatan untuk hamil tetapi masih belum ada rezeki lagi.. Hari ni Dilah nak share sikit mengenai suplemen yang boleh membantu pasangan yang sedang berikhtiar untuk hamil..

NUTRILITE - TERBAK DARI ALAM.. TERBAIK DARI SAINS..

NUTRILITE adalah jenama vitamin, mineral dan suplemen dietari yang menyediakan satu rangkaian suplemen yang lengkap untuk keperluan kesihatan. NUTRILITE bersumberkan pekatan tumbuhan semula jadi dan organik, kebanyakannya ditanam di ladang-ladang kami yang disahkan organik*, dan vitamin serta mineral yang sangat tulen dari serata dunia bagi memenuhi standard kualiti kami yang ketat.

Semua bahan yang digunakan dalam produk NUTRILITE diselidik secara meluas, diuji dan dirumus untuk memberikan produk yang memenuhi keperluan pemakanan untuk anda yang dalam perjalanan menuju kesihatan optimum.
*Sumber: http://www.euromonitor.com/amway-claims

BAGAIMANA NUTRILITE MEMBANTU PASANGAN IKHTIAR HAMIL


SUAMI ISTERI
Lecithin E - menstabilkan hormon, memecahkan & menyingkirkan kolestrol (sesuai untuk kawal berat badan)

Double X - terdiri daripada 17 pekatan tumbuhan, 12 vitamin, 9 mineral (selepas berjaya hamil, isteri boleh stop consume Double X)
- menambah tenaga
- meningkatkan metabolism badan (sesuai untuk kawal berat badan)
- melengkapkan kekurangan nutrisi harian yang tertinggal dalam pengambilan makanan harian. (Sesuai untuk kawal berat badan)

Protein - memberikan tenaga dengan kalori rendah & mengawal selera makan. (Sesuai untuk kawal berat badan)
- Baik untuk kulit sihat & cantik
- Diperlukan utk pertumbuhan sel baru.


TAMBAHAN SUAMI
Tropicale Herb For Men - tenaga untuk lelaki dari sumber herba.

TAMBAHAN ISTERI
Tropicale Herb For Women - tenaga untuk wanita dari sumber herba
Iron Folic - supplement yg diperlukan utk ibu yg usaha hamil & baru hamil utk keperluan janin.

So buat semua pasangan yang sedang berusaha untuk hamil tu boleh try makan suplemen ni secara konsiten. InsyaAllah.. berusaha dan tawakal, selebihnya kita serahkan kepada Allah swt.

Kalau ada yang berminat, boleh whatsapp Dilah untuk penerangan lebih lanjut ye..

Whatsapp:

012-7275531 (Dilah)

 

You Might Also Like

3 komen

  1. Alhamdulilah moga manfaat buat semua kaum ibu yang menanti cahayamata...

    ReplyDelete
  2. semoga menjadi salah satu ikhtiar untuk pasangan yang berkaitan =)

    ReplyDelete