Mudahnya Membersihkan Mekap dengan Imaan Facial Wipes

August 29, 2018


Mudahnya Membersihkan Mekap dengan Imaan Facial Wipes | Assalamualaikum.. Korang perasan tak Dilah jarang share gambar Dilah.. Sebabnya Dilah ni kurang gemar nak bermake up. Jadi kadang-kadang tu rasa kurang konfiden la juga kan nak berselfie-selfie ni.. Habis tu kenapa tak bermake up?? Kata nak konfiden kan.. Hah ni yang Dilah nak bagitau ni..

Salah satu sebab kenapa Dilah kurang gemar nak pakai make up adalah sebab susah nak bersihkan muka bila nak bersolat. Yela, kalau muka tak bersih, ada foundation lagi kat muka, ingat sah ke bila solat tu?? Lagi-lagi kalau tak bawa pencuci muka kan, memang rasa tak selesa sangat nak cuci muka walaupun hanya pakai make up nipis..


Tapi sekarang Dilah tak perlu risau lagi nak bermake up bila adanya Imaan Wipe Tissue ni. Wet tissue ni special untuk menanggalkan make up tau.. tak perlu bersusah payah nak bawak bottle make up remover. Just selit jer wet tissue ni dalam hand bag dah settle. Tapi jangan tertukar pulak dengan wet tissue baby tau.. haha..


Kalau korang nak tahu, actually Imaan Wipes ni ada 3 jenis tau..  

  • Imaan Facial Wipes – untuk menanggalkan mekap
  • Imaan Feminine Wipes - untuk zon intim wanita
  • Imaan Family Wipes – untuk menjaga kebersihan seisi keluarga.  



Untuk menanggalkan mekap ni Dilah guna Imaan Facial Wipes. Memang direka khas untuk membersihkan solekan pada muka.. Tapi di samping membersihkan mekap, muka kita pun boleh jadi segar tau.. serius best sangat.. dah la wangi.. dari lap sikit terus lap lama-lama bagi segar muka.. hahaa.. dan tisu ni pun tebal tau tak macam tisu basah baby yang biasa tu..


Kelebihan Imaan Facial Wipes
  • Membersih solekan dan menyegarkan kembali wajah.
  • Sesuai untuk kulit kering dan sensitif serta kulit jenis berminyak
  • Mengandungi khasiat Argan Oil, Aloe Vera dan Vitamin E bagi melembap dan melindungi kulit muka. 
  • Dermatologically Tested, Formaldehyde Free, Paraben Free, Alcohol free 

So kalau korang pun nak try guna wet tissue ni boleh la dapatkan dari Imaan Suci World ya.. boleh pilih nak wet tissue jenis apa.. boleh usha juga produk-produk lain dari Imaan Suci World ya.


Website



 

-      

You Might Also Like

6 komen

  1. Kannn Sis pun dah jatuh cnta kat produk imaan ni.
    Mudah di bawa dan saiz pket dia muat untuk hengbag yang comel juga..

    ReplyDelete
  2. bagus simpan satu dalam beg kan, senang nak cuci lipstick fame, hehehe

    ReplyDelete
  3. nice.senang nak solat kalau mcm ni

    ReplyDelete
  4. wajib ada dalam bag la macam ni kan..senang nak tanggalkan make up...

    ReplyDelete
  5. harganya pun boleh tahan , boleh rekemen pada makcik ni

    ReplyDelete
  6. Menarik tisu basah nie.. tak pernah cuba lagi..

    ReplyDelete