Wajah Lebih Berseri dengan FAME Cosmetic

August 27, 2018



Wajah Lebih Berseri dengan FAME Cosmetic | Assalamualaikum.. hari ni Dilah nak share sikit hal orang pompuan.. ala, cerita apa lagi kalau bukan bab mekap-mekap ni kannn.. haha..(tangan kat bahu) macam makcik bawang sangat kan… haha.. Dilah ni takde la suka make up sangat pun.. kalau make up pun yang nipis-nipis jer.. yang basic sudah kan…


2 minggu lepas kan Dilah pergi Bukit Gambang.. bayangkan la aktiviti padat kitorang masa kat sana.. dengan panas nya lagi.. tapi dah kata blogger kan, tak boleh la selekeh sangat.. karang nak amik gambo, seram pulak orang tengok muka kite kan.. So tepek la jugak muka tu bagi berseri sikit kan.. haha…


Kalau korang nak tahu, masa tu Dilah pakai BB Cushion dari FAME Cosmetic. Ni bukan 1st time Dilah guna kosmetik dari FAME. Dilah start pakai dah 2 tahun lepas kalau tak silap, tapi memang lambat la habis guna sebab jimat-jimat.. haha.. ok ni tipu.. bukan sebab jimat tapi sebab tak suka make up.. tapi kalau ada event ke, raya ke, ada majlis-majlis jumpa orang ramai harus la make up sikit-sikit kan..

So masa kat BGRC tu memang Dilah pakai BB Cushion FAME ni la.. Rasa ringan dan tahan lama.. dah tu senang pulak nak guna kan.. just dapdap kat pipi tu dah siap.. ada anak kecik pun xde hal la nak mekap-mekap ni.. haha.. pastu pakai pulak dengan Lip Cream FAME ni jugak.. terasa gojes ler pulak walaupun hanya tengok binatang-binatang liar jerk at situ.. nasib ‘diorang’ tak ajak akak berselfie kannnn.. hahaha.. Lip cream ni best.. kering jer.. color pun cantik-cantik.. Dilah pakai code Fuschia.. cantik juga color ni kan.. Sebelum ni Dilah penah beli code Violet.. pun cantik..


So kalau korang nak cantik-cantik macam Dilah ni jugak (matik la puji diri sendiri.. haha)  Bak kate FAME - Secret of Stylish Woman gitu.. korang boleh terjah IG dan FB FAME cosmetic seperti kat bawah ni ya..

Facebook:

Instagram:

You Might Also Like

9 komen

  1. cantik juga kaler fuschia ni.pinkish gitu.

    ReplyDelete
  2. wahhhh ibu yang gagah dan lasakkkk....syantikkkzzzz betulll...

    ReplyDelete
  3. hamboiii..bukan main lagi eh ..hahahaha..sempat lagi tau...tapi warna lipstick tu memang sesuai sangat

    ReplyDelete
  4. amboiiii makin berseri-seri ibu dilah..

    ReplyDelete
  5. Amboii. . Lawo. Kulit mcm Dilah ni tak mekap pon orang tetap nampak cantik

    ReplyDelete
  6. Apalagi kalu guna fame, cun melecub terus. .

    (hahahha.. Terenter komen sebelum)

    ReplyDelete
  7. Dilah kulit dah cantik, bila [pakai bedak fame lagi bertambah cantiklaaaa...

    ReplyDelete