WW86 :: Sedap ke Susu Kurma Goodday?

August 01, 2018


WW86 :: Sedap ke Susu Kurma Goodday? | Assalamualaikum. ini sekadar pendapat peribadi Dilah ye. pada Dilah susu kurma brand Goodday ni tak kena dengan tekak Dilah.. rasa manis lebih.. Dilah suka sangat susu kurma Farm Fresh.. yang tu kalau boleh nak minum sebotol sorang.. haha



You Might Also Like

7 komen

  1. hai dilah. saya takpernah lgi try susu kura gooday ni even farm fresh susu kurma tu pun takpernah try. taktahu rasa dia macam mana. btw, saya baru first time datang sini dan terus follow sini sebab suka dengan content blog ni, caantik dan kemas. #373
    meh lah singgah dan follow blog saya hehehe

    ReplyDelete
  2. woww...ain belum pernah cuba lagi ni..hmmm,, macam nak kena cuba ni.hehhee..

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum salam perkenalan Dilah, saya pun sama masih lagi rasa susu farm fresh apa2 juga perisa lebih sedap dari yang lain.

    ReplyDelete
  4. Sis orangnya tak minum Susu putih, walaupun di campur segala benda..
    Kecuali kalau coklat atau stoberi hahahahaha

    ReplyDelete
  5. susu jenama ni pada saya pun agak manis. farm fresh memang sedap sepadan harganya.boleh habis sebotol sorang tak leh kongsi-kongsi.
    Janji Kita

    ReplyDelete
  6. tak pernah rasa lagi...tapi yang farmfresh tu pernah rasa, tak kena pulak dengan tekak saya yang tu..jadi bila da tak kena, tak berani da nak try susu kurma jenama lain..hahaha

    ReplyDelete