WW87 :: Best tak Goodday Green Tea?

August 29, 2018


WW87 :: Best tak Goodday Green Tea? | Assalamualaikum.. korang dah try Green Tea dari Goodday ni? Best tak? Bagi Dilah best. kena dengan tekak Dilah.. just nice jer rasa dia..


Kalau korang belum rasa lagi, boleh la try cari di kedai-kedai berhampiran.. Kalau beli dekat shell skrg ada promosi 2 kotak Goodday ni RM3.80 sahaja.. selamat mencuba :)

You Might Also Like

7 komen

  1. Jarang beli susu berperisa kecuali coklat atau strawberry, kalu Dila rekomen sedap len kali bleh try

    ReplyDelete
  2. Pernah try, tapi Tarot kurang gemar yang goodday punye green tea. Di Padang Besar punye green tea meamng terbaik

    http://tarotthefool.blogspot.com/2018/08/what-to-see-do-eat-best-activities-in.html

    ReplyDelete
  3. uishhh first timeee nii ain nengokk..

    ReplyDelete
  4. tak pernah lagi cuba jenama ni dilah...nanti nak try

    ReplyDelete
  5. Suka.. Sha selalu beli yang nie.. memang kena dengan tekak..

    ReplyDelete