Muka Segar dan Berseri dengan Solekan Nipis dari Yarra Beauty Care

September 04, 2018



Muka Segar dan Berseri dengan Solekan Nipis dari Yarra Beauty Care  | Assalamualaikum.. Korang nak tahu tak, masa pergi bercuti ke Bukit Gambang Resort City hampir sebulan yang lepas, Dilah ada mencuba produk kecantikan dari Yarra Beauty Care.. Kalau ada yang kenal dengan Dilah, tahu la yang Dilah ni memang tak suka bermake-up. Memang tak gemar la nak tepek macam2 benda kat muka ni.. haha..


Masa kat BGRC tu kan panas, aktiviti pulak sangat padat. Kitorang buat aktiviti lasak di Active Academy dan jugak seharian di Bukit Gambang Safari Park untuk melihat haiwan liar lebih dekat lagi. Hari 1st tu pulak dah berjemur di Taman Tema Air BGRC tu.. So aktiviti kitorang memang padat sangat.. Dengan anak ramai ni lagi memang tak sempat la nak belek muka lama-lama.. kang ada pulak yang tertinggal trem nanti.. haha.. sadis kan..

Set 4 in 1 Skin Treatment and Make up Beauty

So sepanjang kat sana dan sekembalinya dari BGRC aritu, Dilah masih menggunakan lagi produk Yarra ni.. So far alhamdulillah, best dan Dilah suka dengan produk ni.. Jom kita tengok apa yang ada dalam 4 in 1 set ni;


1- 50ML Yarra Xtra C Moisturiser

Fungsi:
- Memberi kelembapan dan kesegaran pada kulit.
- Membantu masalah kulit kering,
- Mengatasi anti-aging.
- Melindungi kulit dari garisan stress, penuaan, mengecilkan liang pori.
- Melindungi kulit dari sinaran UV.
- Membantu masalah tona kulit tak sekata.
- Mengurangkan eyebeg.

2- 50ML Yarra Xtra E Face Mist
Fungsi:
- Barang asas sebelum mekap.
- Sempurnakan hasil selepas mekap.
- Toner semulajadi.
- Mencerahkan & memulihkan kulit kering.
- Melindungi kulit dari kerosakan akibat pancaran matahari.
- Antioksida tertinggi (400x ganda dari vitamin C)

3- 8g Yarra DD Cream Foundation

Fungsi:
- Mengandungi SPF +30.
- Ringan dan sesuai untuk semua jenis kulit.
- Membantu mengatasi masalah utama pada kulit termasuk kemerahan, garis kedut, pori besar dan bintik hitam di wajah.

4- FREE GIFT Yarra Kabuki Brush


Untuk bagi muka fresh dan tak kering sangat setelah seharian dengan aktiviti luar, Dilah pakai pelembap dari Yarra Cosmetic ni.. memang best sangat.. mula2 tu rasa macam melekit-lekit sikit selepas disapu rata pada wajah. Tapi selepas 2-3 minit, terus rasa kering dah tak melekit lagi.. memang best. Pulak tu wangi pulak baunya..  Lepas tu Dilah guna DD foundation tu sapu rata nipis-nipis guna berus yang dapat free gift tu.. simple macam tu je pun dah puas hati.. Nampak natural jer.. siap tu spray kan Face Mist pulak.. memang ssegar…

Bagi korang yang suka kan make up simple dan nak cepat macam Dilah, boleh la try guna produk Yarra Beauty Care ni.. Untuk maklumat lanjut, boleh hubungi nombor whatsapp dibawah ya..

Whatsapp :

Facebook HQ:

Instagram:


You Might Also Like

2 komen

  1. Iman paling suka guna Yarra ni, memang simple cepat jer siap kalu gak berjam nak tggu dia siap, hahah

    ReplyDelete
  2. Patut dilah makib berseri ni la rahsia

    ReplyDelete