Promosi Set Pinggan Mangkuk Luminarc yang Berkualiti Tinggi

September 21, 2018


Promosi Set Pinggan Mangkuk Luminarc yang Berkualiti Tinggi | Assalamualaikum.. hai korang.. arini Dilah nak share barang baik punya.. hihi.. Siapa yang tak kenal pinggan mangkuk Corelle, Luminarc.. Pinggan mangkuk kaca yang tahan lasak dan berkualiti tinggi.. Kalau dulu memang tak terpikir la nak beli.. tapi sejak dah berkeluarga, dah jadik mak-mak ni, jiwa dah ke arah beli barang-barang mak-mak jugakkk.. haha.. mengikut peningkatan usia la kan..

Ok kali ni Dilah nak share pinggan mangkuk Luminarc. Sekarang ni ada offer menarik untuk set pinggan mangkuk Luminarc ni.. pasti korang teruja kannn.. Sebelum tu jom Dilah share sikit info mengenai set pinggan mangkuk Luminarc ni.

Pinggan Mangkuk Luminarc

Luminarc adalah jenama makanan terkemuka Perancis di bawah Arc International. Setiap set pinggan mangkuknya cukup menawan lagi bergaya untuk kegunaan harian. Dibuat daripada kaca Sodo terbaja sepenuhnya yang tahan haba dan gegaran. Set pinggan mangkuk ini sangat berkualiti tinggi dan yang bestnya ianya lebih nipis dan ringan berbanding dengan pinggan mangkuk jenama lain.

Set Pinggan Mangkuk Luminarc ini didatang dalam 2 warna dan design yang sangat cantikkkk; 

  • Neo Carina Hana White - jenis petak
  • Simply Trompette - jenis bulat

Dinnrt Set Neo Carina Hana White

Dinnrt Set Simply Trompette


Setiap set terdiri daripada 19 biji seperti di bawah ni:

  •  6 biji Pinggan makan (26 cm)
  •  6 biji Pinggan sup (23 cm)
  •  6 biji Piring desert (19 cm)
  •  1 biji Pinggan hidangan (35 cm)   

 

Kelebihan Pinggan Mangkuk Luminarc

  • Direka dan diedarkan secara eksklusif oleh Amway Malaysia.
  • Kaca Sodo terbaja sepenuhnya yang tahan haba dan gegaran.
  • Set pinggan mangkuk kaca tidak berliang, 100% selamat untuk makanan.
  • Selamat digunakan di dalam ketuhar gelombang mikro dan mesin basuh pinggan mangkuk.

 

Promosi Set Pinggan Mangkuk Luminarc

Promosi ini bermula 15 Sept hingga 14 Oktober 2018.

  • Bayaran ansuran 5x bayar
  • Bayaran pertama boleh terus dapat barang
  • Free Gift -  (Selagi stok masih ada)
  • Free Postage
Free gift.. bekas makanan kaca

Menarik kan... kalau korang nak tahu, time offer macam ni jer la boleh dapat 5x bayar dengan 1st payment terus dapat barang... Tapi kalau korang nak beli cash pun boleh jugak.. memang akan terus dapat barang.. Kalau korang join kutu, akan dapat ikut giliran.. kalau promosi ni dah tamat, korang nak pun boleh join kutu lagi..

Okla.. untuk info lanjut, boleh whatsapp Dilah ye..

http://www.wasap.my/60127275531

 



You Might Also Like

2 komen

  1. uuuit lawa2 jugak Luminarc ni ye. ada jug gelas je yang panjang n pendek. yang set2 macam ni tak penah mak beli. eeh maak yang beli kita tak reti =P

    ReplyDelete
  2. Nieyl kalau sebut ngan husband nak beli pinggan mangkuk, habis la kena perli...sebab dalam almari ada lagi yang tak guna...hehehe...tapi betul,beli time offer banyak jimatnya...nieyl pun suka main kutu barang daripada kutu duit...

    ReplyDelete