T-shirt Printing Kajang - Murah, Selesa dan Service Terbaik

September 07, 2018



T-shirt Printing Kajang - Murah, Selesa dan Service Terbaik | Assalamualaikum.. Sudah sebulan berlalu Dilah dan Team JDT Blogger pergi bercuti di Bukit Gambang Resort City. Tapi asyik teringat jer keseronokan dan pengalaman indah sepanjang Eksplorasi JDT Blogger ke Bukit Gambang tu.. Anak-anak pun asyik cakap nak pergi bercuti ke sana lagi.. nak mandi pool dekat waterpark dan tengok haiwan di Safari Park. Kalau Dilah pula, di samping waterpark dan Safari Park, Dilah suka join aktiviti luar di Active Academy..

Masa aktiviti di Active Academy tu, cuaca agak panas tapi takdela terlalu bahang. Sebab kami mula kan aktiviti pukul 9 pagi. So cuaca just nice la, panas tapi tak terik sangat. Mungkin juga sebab baju t-shirt yg kitorang pakai tu selesa dan tak panas. So walaupun pakai untuk aktivti lasak tu, memang tak rasa panas.. 

Pakai semasa aktiviti lasak - selesa dan tak panas, serap peluh..

Biasa lah bila ada buat family day mesti nak pakai baju dondon-dondon kan.. haha.. Baru la cantik gitu bila amik gambar.. Baju t-shirt kitorang yang cantik tu telah ditaja oleh T-Shirt Printing Kajang. Untuk design logo tu pula direka khas oleh Redneycreativemy . Kalau korang order dari T-shirt Printing Kajang ni, korang boleh juga minta mereka design kan baju t-shirt tu tapi kalau nak design sendiri pun boleh.. Cantik kan baju t-shirt kitorang ni.. Kain memang selesa dan tak panas.. harga pun murah dan service pun cepat.

bersama team JDT Blogger.. cantik kan baju kitorag...

T-SHIRT PRINTING KAJANG

T-SHIRT PRINTING KAJANG juga menyediakan servis untuk totebag, pecil case, baju rewang/ bekwoh/ kenduri, baju family day, kelab, persatuan dan lain-lain program lagi. Terdapat 3 jenis printing iaitu heat press, silk screen dan juga sulam. Harga berbeza mengikut jenis printing.

Sangat selesa.. walaupun untuk kegunaan harian.. Abaikan muka mak anak 4 yg serabut tu.. haha

Kenapa harus memilih T-Shirt Printing Kajang?

  • Mempunyai Tenaga yang Mahir & Pakar
  • Menawarkan harga yang sangat MURAH
  • Mampu menyiapkan tempahan secepat mungkin.
  • Penghantaran ke SELURUH MALAYSIA
  • Mempunyai Pelbagai Mesin Cetak seperti Heat Press, Silk Screen, Sulam, dan lain-lain.

So far, Dilah dah pakai banyak kali t-shirt ni selepas balik dari BGRC aritu.. pakai semasa riadah dengan anak-anak, pergi mini market, pergi kerja pun Dilah ada pakai juga t-shirt ni.. Memang selesa sangat.. So kalau korang tengah tercari-cari tempat jual printingt-shirt yang murah, korang boleh contact nombor di bawah ye..

Untuk maklumat lanjut, boleh ke

Untuk Tempahan,
Call / WhatsApp terus ke :
+6010-2511422

Alamat :
Arked Mara Kajang
Tingkat 2, Kedai No.40.

Waku Operasi :
10.00 pagi – 8.00 petang



You Might Also Like

5 komen

  1. suka tengok tshirt korang tu...rugi takde..huwaa

    ReplyDelete
  2. Cantiknya design baju team JDT

    ReplyDelete
  3. Lawanya baju diaaaaa. Sapa design tuhhh. Heheheh

    ReplyDelete
  4. thank for review akk ^^ cantik baju ")

    ReplyDelete
  5. Yes, selesa...suka sangat lah pakai...hehe

    ReplyDelete