WW88 :: Kerana Ubat Bius, Rahim Mamito Terpaksa Dibuang!!!

September 05, 2018


WW88 :: Kerana Ubat Bius, Rahim Mamito Terpaksa Dibuang!!! | Assalamualaikum.. Pagi tadi terbaca kat facebook kakak yang Mamito terpaksa jalani pembedahan sebab tulang rahang patah. Tapi yang lebih menyedihkan lagi, disebabkan pembedahan tu, baby Mamito tak dapat diselamatkan kerana ubat bius tu akan menyebabkan janin mati.. Mamito skrg dah hamil 2nd trimester. Dan lebih malang lagi, bila janin dah mati, rahim Mamito juga terpaksa dibuangggg!!! kalau korang nak tahu siapa Mamito, bacalah screenshoot whatsapp kitorang ni ya..












Ibarat sudah jatuh ditimpa tangga, jatuh tergolek atas tahi pula... sedih sangat mengenangkan nasib Mamito.. sampai ke saat ini nasib Mamito tak diketahui lagi.. masih dalam OT lagi agaknya... korang doakan Mamito selamat dan sihat seperti sediakala ya.. dah la ni 1st time dia hamil.. kesian Mamito...

You Might Also Like

9 komen

  1. dalam simpati.. ada part lawak.. sorry mamito aunty terketawa..hahaha semoga mamito cpt sembuh..

    ReplyDelete
  2. Ya Allah...semoga hamba Allah ini di berikan kekuatan dlm menempuh ujianmu ini Ya Allah...

    ReplyDelete
  3. Ala sedihhhhh...i cannottt T_T

    Sian mamito n anak2 dalam perot mamito T_T

    ReplyDelete
  4. Adeh aku pun tertawa bila dh tau sapa mamito. Smoga cepat sembuh, nnt adalah doc lekat benda mcm bab lampu kat tengkuk dia.

    ReplyDelete
  5. nama adik beradik combat tuhh sumpah tak bolehblahh...hahahhhaaa...cococrunch kopehal.hahahaa.

    ReplyDelete
  6. hahha nme die semua grand...tapi klo demi kesihatan die..terpaksa la buang rahim tu..

    ReplyDelete
  7. Alahai ingat siapa dah mamito rupanya kucing.. Semoga cepat sembuh wahai mamito.. Sedih baca kisah dia dah macam orang gak tu

    ReplyDelete
  8. Hahahahahaha gigihhhhh tauu baca screenshot tuhhhh.

    ReplyDelete