Lovingly Signed - Idea Hadiah Comel untuk Si Manja Anda

November 09, 2018


Lovingly Signed - Idea Hadiah Comel untuk Si Manja Anda | Assalamualaikum.. Bila tengok kawan-kawan baru dapat baby baru ni, seronok rasanya.. Lagi-lagi bagi yang pertama kali dapat anak sendiri tu.. Bukan main happy tak terkata kan.. kawan-kawan pun ramai yang bagi hadiah.. Macam Dilah dulu kan, masa mula tahu mengandung anak sulung, kononnya berniat macam nak mengait blanket untuk baby. Kiranya nak special jahit untuk baby yang bakal dilahirkan tu la.. tapi sampai ke sudah tak sempat nak kait.. haha..

Personalised Blankets from Lovingly Signed

Tapi sekarang ni dah senang, dah banyak online shop or website yang sediakan servis macam yang Dilah impikan dahulu tu.. Siap boleh pilih dan tulis nama lagi pada hadiah tu.. Contohnya macam kait selimut yang siap bersulam nama memang cantik sangat. Dilah dah jumpa satu website yang menawarkan servis macam ni tau. Nama website tu Lovingly Signed.

Lovingly Signed


Personalised Blankets from Lovingly Signed
Lovingly Signed adalah sebuah website yang menawarkan koleksi hadiah hamper yang sangat cantik dan menarik untuk si comel yang tersayang. Lebih menarik lagi, kita boleh request untuk letak nama pada hadiah tersebut dan hadiah ini akan dibungkus dan diletakkan dalam kotak cantik dari Lovingly Signed. Memang sesuai sangat la kalau nak bagi hadiah pada kawan yang baru melahirkan baby, anak buah baru, atau dah tentu sekali untuk anak sendiri pun boleh sangat.

Personalised Towel from Lovingly Signed

Koleksi hadiah yang menarik

Pelbagai jenis hadiah yang boleh dipilih seperti rompers, selimut, tuala mandi, beg dan juga barang mainan. Korang juga boleh pilih hamper yang terdiri dari selimut, toys dan baju. Pilihan warna lembut sangat sesuai sangat dengan baby yang baru lahir. Rasa sweet sangat. Sekali tengok mesti jatuh hati dengan koleksi hadiah dari Lovingly Signed ni tau.

Gift from Lovingly Signed

Selain membeli secara loose item, korang juga boleh beli dalam bentuk gift set yang terdiri daripada beberapa jenis hadiah seperti selimut, baju dan mainan. Pilihan warna pastel light blue, pink dan grey sangat sesuai sangat dengan si manja yang comel tu... geram pulak tengok hadiah yang comel-comel ni la.. hihi

Gift set from Lovingly Signed

Delivery and wrap

Hadiah yang telah dipilih akan dibalut dan disusun cantik dalam kotak eksklusif dari Lovingly Signed. Bagi customer di Singapura, penghantaran secara percuma di seluruh Singapura. Woww.. best nya.. Caj penghantaran tertentu akan dikenakan bagi negara-negara yang lain.

Gift box from Lovingly Signed

Cantik-cantik kan hadiah dari Lovingly Signed. Sweet sangat.. So kalau korang tak tau nak beri hadiah apa pada kawan-kawan yang baru bersalin or nak bagi hadiah untuk anak buah baru boleh la beri hadiah dari Lovingly Signed ni.. Mesti puas hati kan..

Untuk maklumat lanjut, korang boleh layari website dan media social di bawah ya..

Website:
Instagram :

Facebook :

You Might Also Like

6 komen

  1. Waaa bolehlah beli untuk ahli JDT Blogger nanti ya hehehehe

    ReplyDelete
  2. salam...cantik kan kedai ni punya idea kemas and nampak very classy gift box dia...
    btw done follow ur blog...jemput singgah my blog ye..

    ReplyDelete