New Philips Air Fryer Twin Turbostar

December 31, 2018


New Philips Air Fryer Twin Turbostar | Assalamualaikum.. 1 Disember yang lepas, Air  Fryer Philips yang baru telah dilancarkan dan telah mula dijual di seluruh Malaysia.. Baru 1 hari dilancarkan, ada shop yang dah kehabisan stok tau.. perghhh.. hebat betul penangan air fryer ni kan.. maklum la, sekarang ni kan dah ramai yang sedar akan kepentingan mengamalkan pemakanan yang sihat.. Risau sangat kalau makan makanan yang berminyak so masing-masing bertukar cara masakan menggunakan air fryer..

Jika Air Fryer sebelum ni yang berwarna hitam tu pun laku keras, dengan warna hijau yang cantik serta menggunakan teknologi terkini twin turbo, air fryer yang baru ni pasti yang melihatnya terpesona dan tertarik. Apa tu teknologi Twin Turbo?

Teknologi Twin TurboStar


Gandingan pemanas dan motor yang berkuasa menghasilkan udara panas di dalam Airfryer yang berputar seperti tornado. Direka untuk menyingkirkan lebih banyak lemak daripada makanan dan memerangkapnya di dalam pengurang lemak agar mudah dibuang.

Kelebihan Air Fryer Twin Turbostar Philips yg terbaru


1. Loyang letak makanan boleh tarik keluar. Senang utk cuci.
2. Compact size.. 0.8kg
3. Senang nak bersihkan. Boleh removekan bekas yg bawah tu. Bekas tu non stick.
4. Grill pan free. Tak perlu tunggu promosi.
5. Teknologi twin turbo star..
Kelebihan: kurangkan asap utk makanan berminyak. Makanan lebih cantik bila dimasak
6. Tak perlu preheat mcm yg dulu. Boleh terus letak makanan.
7. Buku resepi percuma
8. Colour exclusive for Amway distributor. Takkan ada di pasaran warna yg sama.
9.1500 watt berbanding dulu, 2100 watt. Jimat elektrik..

 Versatile cooking


Air Fryer PHILIPS ini bukan sahaja boleh menggoreng, ia juga boleh, menggril, membakar kek dan memanggang sajian kegemarankorang. Memang serba boleh.. Ayam yang dibakar menggunakan air fryer ini pun rasa juicy di dalam dan crunchy di luar.. Memang sedap.

Menggoreng dengan sedikit atau tanpa minyak - Udara panas digunakan untuk menggoreng hingga 90% kurang lemak. Paha ayam dipanggang hingga garing dan lembut namun menyingkirkan lemak.

Promosi Philips Air Fryer Twin Turbostar

Berita baik untuk semua.. bulan ni ada promosi air fryer philips.. bila masa promosi ni memang ramai yang grab sebab apa?? Jom kita tengok promosinya..


✔️ 5 x bayaran
✔️ 1st payment terus dapat barang
✔️ Free postage seluruh Malaysia

Nak jadi antara yang terawal?? Cepat-cepat la grab promosi bulan ni.. boleh buat 5x bayaran. Bayaran pertama terus boleh dapat barang.. Offer ni hanya ada pada bulan promosi sahaja dan kuantitinya amat terhad tau!!


Gajet Ibu Moden - Kutu Iron Philips / Kutu Periuk Noxxa / Kutu Air Fryer

Selain dari installment, Dilah juga menawarkan belian secara KUTU. Ye, Dilah dah ada banyak group kutu tau. Group kutu iron philips, kutu periuk noxxa, kutu air fryer, dan beberapa item lagi.. Group-group ni juga dah banyak batch yg Dilah buat ok.. Dah lebih 3 tahun Dilah handle group kutu ni semua.. InsyaAllah, trusted seller..

Oh ya.. untuk memudahkan Dilah share info ni semua, Dilah baru create IG baru untuk Group Kutu ni iaitu Gajet Ibu Moden. Jemput follow IG Gajet Ibu Moden ye kawan-kawan..




Untuk group kutu Air Fryer ni, kami dah buka group kutu ke-2 untuk air fryer ni.. so siapa cepat, korang akan jadi orang yang terawal memiliki air fryer model terbaru ni.

Untuk tahu lebih lanjut 👇


Facebook :

You Might Also Like

9 komen

  1. cantik pulak color air fryer philips ni...

    ReplyDelete
  2. kali pertama dan terakhir pakai air fryer adalah untuk goreng ayam buat makan dengan nasi lemak yang dulu tu...lepas tu da tak tau nak goreng ape lagi..hahaha..terliur pulak nengok ayam tuuu

    ReplyDelete
  3. uishhhhh..bestnyaaaa...kak sun nak pinjamm.hahahhaa..

    ReplyDelete
  4. waah..menarik ni...
    tu la...kita dah main kutu lain pulak..
    klu x,nak juga main...

    ReplyDelete
  5. warnanya tu buat tergoda je tau. kena menabung lah macam ni

    ReplyDelete
  6. comelnya warna air fryer baru... kena menabung kalau nak beli ni hahhaa

    ReplyDelete
  7. Comel warna dia ni soft je. Kena penuhkan tabung dulu ni baru boleh berangan hehe

    ReplyDelete