Cara Mudah Bersihkan Kotoran di Baju dengan Pre-wash Spray Soil & Stain Remover


Cara Mudah Bersihkan Kotoran di Baju dengan Pre-wash Spray Soil & Stain Remover | Assalamualaikum.. Harini last day sekolah before cuti panjang, cuti sempena Chinese New Year.. Dah sebulan anak-anak bersekolah.. lagi2 si abg faris tu yang baru masuk darjah 1.

Alhamdulillah.. so far baju-baju sekolah abg Faris dan kakak masih putih lagi. Baju sekolah anak korang masih putih lagi x?? Atau dah bercapuk2 kena kotoran?? Biasa la budak laki kannn.. lari sana, lari sini, jatuh la.. Makan aiskrim comot la.. Hai.. pening ibu bila anak balik sekolah tengok baju kotor kan, jenuh nak menyental bersihkan kotoran degil..

Tapi nasib baik la kat rumah ni ada pre-wash.. spray pre-wash pada tempat yg kotor tu then biarkan sebentar.. lepas beberapa minit, kenakan sikit air pada tempat tersebut dan gosok2 sikit.. hilang terus kotoran tu ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ senang keje ibu. kalau tak gigih la ibu ni nak menyental kan..haha..

Tu baju faris tu sblm mandi spray.. siap mandi ibu dah boleh gosok2 manja.. dah hilang kotoran tu.. Tak payah nak guna sabun (cara yang viral tu) atau x perlu nak rendam semua.. then boleh bilas dan basuh bersama baju yg lain.. senang kan... Ibu-ibu memang kena standby pre-wash ni kat rumah tau...



PreWash Spray Soil and Stain Remover


Yang bestnya Pre-waash ni jenis spray jer.. mudah la nak bawak ke mana-mana.. ada anak kecik pun baju selalu kotor bila makan kan.. boleh guna jugak ni, tak semestinya untuk baju putih sahaja. pulak tu takdela melekit ke atau bersabun nanti.. korang cuma kenakan pada bahagian yang kotor je, tak perlu basahkan atau spray pada 1 baju.. memang senang sangat la..


Pre Wash Spray Soil and Stain Remover

Penyembur Pracuci dan Penanggal Kotoran SA8 adalah aerosol yang menyenangkan dan mesra alam, selamat untuk mana-mana fabrik tahan luntur yang boleh dibasuh. Penanggal kotoran yang berkuasa lagi berkesan ini menanggalkan minyak, gris dan banyak kotoran lain yang degil tanpa perlu menyental atau merendam.



 Kalau korang nak tahu lebih lanjut, meh whatsapp Dilah ๐Ÿ‘‡
http://www.wasap.my/60127275531/Prewash

Cara Mudah Bersihkan Kotoran di Baju dengan Pre-wash Spray Soil & Stain Remover Cara Mudah Bersihkan Kotoran di Baju dengan Pre-wash Spray Soil & Stain Remover Reviewed by Dilah on February 01, 2019 Rating: 5

6 comments:

  1. Sekarang semua mudah. mcm mcm produk dh ada. Bagus jenis spray ni, senang nak guna and bawak ke mana mana.

    Ika datang singgah sini. https://ikashoid.blogspot.com/2019/01/book-review-kacau-by-ariff-adly.html

    ReplyDelete
  2. Wahhh. . Bagus ni Dilah, boleh mwnjimatkan masa dan tenaga

    ReplyDelete
  3. wahh canggihnyee! nape masa saya sekolah dulu belum wujud?? hahahaha

    ReplyDelete
  4. Macam best ajee..
    Kalau dulu zaman ada anaks ekolah, nak ilang itam dan kotor baju putih, Sis rendam dengan sabun serbuk ZIP aje Dilah..
    Lepas tu cuci, bersih gileeee...

    ReplyDelete

Powered by Blogger.