Dapatkan Sampel Set Percubaan Susu Suffy B Genius Secara PERCUMA

January 28, 2019


Dapatkan Sampel Set Percubaan Susu Suffy B Genius Secara PERCUMA | Assalamualaikum. Ada tak anak-anak korang yang taknak minum susu? Macam anak Dilah si Fattah Anas tu, sejak wean off dia kurang minum susu.. Risau jugak Dilah takut Fattah Anas tu tak cukup nutrien dalam badan dia.. Dah la kecik halus jer si Fattah tu.. so Dilah pun tercari-cari susu yang boleh bagi kat Fattah Anas ni.. biasa la, kita kena try and error kan.. kalau ada sample dalam pack kecik boleh la try dulu. Karang kalau terus beli pack besar dan anak tak minum, rugi pulak kan..



Dilah ada terjumpa Susu Suffy B Genius ada bagi sampel susu secara PERCUMA. Bila dengar PERCUMA tu memang menarik kan.. haha.. jimat duit mak.. boleh la Dilah try untuk Fattah Anas nanti.. sebelum tu meh Dilah share sikit info berkaitan susu ni yang membuatkan Dilah tertarik hingga rasa nak cuba bagi kat Fattah Anas.

Suffy® B Genius

Suffy® B Genius
Mempunyai Si Manja yang sihat, bijak dan kuat adalah impian setiap ibu bapa. Suffy memperkenalkan Suffy® B Genius dengan Formula B3, dirumus dengan DHA (15mg/100g), Vitamin, Mineral serta tambahan Prebiotik – FOS & Manna untuk membantu Si Manja anda kekal sihat, bijak dan kuat.



Brilliant
Suffy B Genius mengandungi  DHA yang merupakan antara komponen utama di dalam otak. Ia berfungsi untuk membantu perkembangan otak kanak-kanak.

Balance
Suffy B Genius membantu memenuhi keperluan nutrisi seharian yang diperlukan oleh si Manja. Nutrisi yang seimbang membantu si Manja untuk membesar dengan lebih baik.

Boost
Suffy B Genius dirumus istimewa dengan Prebiotik dari FOS dan Manna untuk membantu meningkatkan system penghadaman si Manja.


PERCUMA Sampel Susu Suffy® B Genius

Nak dapatkan sample susu Suffy® B Genius secara percuma? Korang boleh klik link di bawah ni dan jawab beberapa soalan sebelum korang boleh redeem sampel susu PERCUMA



Cara dapatkan sampel susu Suffy® B Genius di Shopee

Ya, sample ni juga boleh didapati di Shopee.. Untuk pack percubaan ni, kita ada dapat 3 sachet untuk 3x pengambilan. Ni dah cukup untuk tengok respon anak, boleh minum ke tidak dengan susu tu kan..  Ok. Jom ikuti langkah seterusnya untuk redeem sampel susu percuma di Shopee Malaysia.

1. Log in Shopee.
2. Search Suffy Malaysia Official.
3. Klik susu Susu Suffy® B Genius Trial Pack (gambar label purple seperti di bawah ya).


4. Klik Buy Now dan masukkan quantity '1'
5. Klik 'shopping chart'
6. Klik 'Voucher'.


7. Masukkan code voucher SUFFYSBG

8. Klik 'checkout' untuk langkah seterusnya.

6. Pastikan alamat penghantaran korang betul ya.

7. Langkah terakhir, klik 'Place Order'

Dah siap. Order ini akan diproses dalam tempoh 24jam.. wahhh... Mudah dan cepat sangatkan..

:: UPDATE ::
 
Set Percubaan Susu Suffy bGenius

Set Percubaan Susu Suffy bGenius
 
Pek percubaan susu Suffy dah sampai minggu lepas.. tapi sebab busy dan dah balik kampung adik ipar kawen tak dan nak bagi Fattah Anas try. so bawak je susu tu balik kampung Dilah kat melaka.. baru bagi Fattah Anas minum..
 
Muka cheeky happy dapat susu.. geram je ibu tengok dia tau...

Respon dia masa mula-mula nampak susu tu kan, Dilah bagitau ni susu Attah.. nanti Attah boleh minum susu.. Terus dia tersengih-sengih sambil cakap "ni susu Attah ye ibu.. terima kasih ibu belikan susu Attah.." Alolo sweetnyaa.... maklum la Fattah Anas ni jarang minum susu dah sekarang ni, tu yg bila dapat susu dia excited sangat..
 
 
 
Bila ibu dah bancuh susu ni, bagi Fattah Anas minum.. respon dia, "Hmm.. Sedap.. sedap.." Amboi.. sedap sangat la tu.. alhamdulillah.. Fattah Anas boleh terima minum susu ni.. Susu bagus, rasa sedap.. Anak pun suka...

Best ibu air susu ni..

Set Percubaan PERCUMA Susu Suffy B Genius ini terhad kepada 50 orang yang terawal bermula 24 Januari sehingga 15 Februari 2019 sahaja. So tunggu apa lagi, cepat-cepat dapatkan sampel susu percuma ini sebelum ianya habis.

Untuk info lanjut mengenai susu Suffy ini, boleh rujuk Website dan media social Suffy Malaysia di bawah ya :

 Website:


Instagram:




SUFFY DAIRY GROUP SDN BHD (1189220-K)

No.8 Jalan Niaga Jelapang 2

Halaman Niaga Jelapang

30020 Ipoh

Perak

📞 : 05-525 2992

📧 : admin@suffy.com.my





You Might Also Like

6 komen

  1. Kena cepat dapatkan sample nie sementara masih ada..

    ReplyDelete
  2. ramai yang kata susu suffy ni bagus...akak ingatkan pun nak try untuk Naura..Nanti nak beli sample Suffy ni dulu

    ReplyDelete
  3. Selamat sempat redeem. Tak sabar nk bg syafi minum.

    ReplyDelete
  4. Alaaa rugi pulak..Kita takde anak minum susu..
    Hehehehe..

    ReplyDelete