Welcome 2019


Welcome 2019 | Assalamualaikum.. Alhamdulillah.. dah masuk hari ke 2 tahun 2019. first entry untuk tahun baru ni.. Fuhh.. Dilah superbuzy seminggu dua ni.. siapkan persiapan sekolah anak-anak dan kesibukan kerja di opis.. memang tak sempat nak update blog.. but, Dilah try untuk buat entry awal tahun ni.. hihi.. Tiada entry penutup tahun 2018. tengok la kalau ada masa terluang nanti nak jugak throwback suka duka tahun 2018.. haha..

Welcome 2019



Sedikit update terkini di awal tahun 2019.

  • Kakak Nur Diyana Imani naik darjah 3. Dah senior sikit la.. hehe.. sekolah kebangsaan sesi petang sama macam masa darjah 1 & 2 sebelum ni.. 
  • Abang Faris Zakwan masuk darjah 1. Ye, ni la yang paling mencabar dan banyak masa nak kena adjust. Rutin bertukar 100% bila dah masuk darjah 1. Sekolah agama sebelah pagi dan sekolah kebangsaan di sebelah petang (sama macam kakak)
  • Adik Fattah Anas masuk tadika 'tumpang' 4 tahun. Masih di taska/tadika yang sama, cuma bila dah 4 tahun ni, Fattah Anas akan join sekali kelas tadika cuma pakai kertas je, tanpa buku.. tu beza dengan tadika 'betul'. haha
  •  Baby Faiz Mikail masih di rumah pengasuh yang sama.. update terkini dah 8 bulan dan makin manja, susah nak tinggal.. asyik nak ngan ibu jer.. 
  • Ayah Wan dah sebulan bekerja di company baru. lepas ni semakin busy dan balik lewat.
  • Ibu Dilah masih menjawat jawatan yang sama engineer, blogger, wife dan ibu kepada 4 orang anak yg super duper aktif, chef, doktor, nurse, driver, refree dan tak lupa jugak monster, tiger, lion dan yg seangkatan dengan nya.. haha
Dengan itu, secara rasminya ibu akan menjadi SUPER DUPER MOM haha.. Welcome Year 2019 yang penuh dengan cabaran. Semoga yang baik-baik sahaja untuk tahun ini..

Happy New Year semua!!

 

Update laju-laju.. ikut hati banyak nak membebel, tapi kalau ikut masa takut jadi draft je entry ni.. haha


Post a Comment

3 Comments

  1. Happy new year, Dilah. . Akak pun byk nak cerita tapi masa tak mngizinkan

    ReplyDelete
  2. Amin, amin............
    Yayy, you are super duper mom !
    Happy new year !

    ReplyDelete