WW92 :: Cafe Latte Farm Fresh


WW92 :: Cafe Latte Farm Fresh | Assalamualaikum.. Siapa dah rasa Cafe latte dari Farm Fresh?? Best kan.. Dilah 1st time rasa tau.. sblm ni biasa beli susu kurma or fresh milk farm fresh je.. tak sangka cafe latte ni pun best.. kalau korang belum pernah cuba, jangan lupa cuba rasa jugak tau..


Post a Comment

6 Comments

  1. Peberet Sis tu Dilah uii hahahaha...
    Sampaikan orang yang suruh review tu bagi yang Latte paling banyak dari perisa lain hahahahah....lagi satu comel dan yang bestnya, kalau letak je di luar tanpa sejuk, dia takkan basi..

    ReplyDelete
  2. Sedap.. tapi sha lebih suka susu kurma..

    ReplyDelete
  3. memang sedap...Kalau ngadap tak cukup ni..tapi paling best kurma...hehehe

    ReplyDelete