Giveaway :: Road to 8 Million Pageview


Giveaway :: Road to 8 Million Pageview | Assalamualaikum semua.. Dah lama rasanya Dilah tak buat giveaway kan.. so sempena pageview blog Dilah nak menghampiri 8 JUTA pengunjung ni, Dilah nak buat simple giveaway.. harap korang semua sudi la nak join giveaway Dilah ni ya..



Cara menyertai “Giveaway :: Road to 8 million pageview”

1) Wajib follow blog ini www.ceriteraibu.com
2) Wajib follow IG : afdilah17 dan gajet_ibu_moden
3) Wajib like/follow facebook : norafdilahlias , ceriteraibudotcom & GajetIbuModen 
4) Buat 1 entry bertajuk “Giveaway Road to 8 Million Pageview” dan backlink kan banner ke entry ini.
5) Tinggalkan komen dan link entry korang di ruangan komen di bawah..

Giveaway ini akan TAMAT pada 12 April 2019


Hadiah Giveaway

Nak tahu apa hadiahnya?? Buat masa ini, Dilah ada 2 hadiah yang menanti peserta disamping bloglist Dilah nanti. Tapiiii.. jika lebih ramai yang menyertai giveaway ini (lebih 50orang), InsyaAllah Dilah akan menambah bilangan hadiah nanti.

1) 10 blog akan dipilih untuk diletakkan dalam bloglist blog Dilah.
Bloglist ni tak pasti sampai bila, kalau Dilah terlebih rajin mungkin 3 bulan sekali akan tukar. Atau mungkin juga setahun sekali.. So jangan lepaskan peluang untuk dipilih masuk dalam bloglist Dilah nanti ye..
2) 2 hadiah misteri kepada 2 orang peserta.

Akhir kata, terima kasih kepada semua rakan-rakan blogger yang selalu support Dilah dalam media social dan blog ni dan juga kepada semua pembaca blog Dilah di luar sana yang turut menyumbang kepada 8 juta pageview blog ini.. Semoga apa yang Dilah kongsikan di blog ini sedikit sebanyak memberi manfaat kepada korang semua.. maaf dipinta andai ada bahasa dan kata yang kurang menyenangkan korang semua.. Teruskan support Dilah dan blog ceritera Ibu ni ya.. Love uolls…

Jemput join ye semua..

Post a Comment

54 Comments

  1. done join dilah
    http://kisahsidairy.com/giveaway-road-to-8-million-pageview/

    ReplyDelete
  2. Join ya

    http://www.kasihjuju.com/2019/03/giveaway-road-to-8-million-pageview.html

    ReplyDelete
  3. dah join :)

    https://aerillhassan.blogspot.com/2019/03/giveaway-road-to-8-million-pageview.html

    ReplyDelete
  4. Wah banyaknya PV blog ni alhamdulillah

    Tak dapat ler nak join, tak lepas syarat #2. Sis takde IG akaun 😅

    ReplyDelete
  5. Saya join

    https://belogsjm.blogspot.com/2019/03/giveaway-road-to-8-million-pageview.html?m=1

    ReplyDelete
  6. Salam perkenalan. Saya join sini. Done follow. Follow me back okay!

    https://hamkarosli.blogspot.com/2019/03/giveaway-road-to-8-million-pageview.html

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum wbt.. Saya join dan support..

    https://www.shikinrazali.com/2019/03/giveaway-road-to-8-million-pageview.html

    ReplyDelete
  8. support sini :)

    https://ejulz.blogspot.com/2019/03/giveaway-road-to-8-million-pageview.html

    ReplyDelete
  9. Join and support

    https://seindahcerita.blogspot.com/2019/03/giveaway-road-to-8-million-pageview.html

    ReplyDelete
  10. saya join ya
    http://www.zianaeunos.com/2019/03/giveaway-road-to-8-million-pageview.html

    ReplyDelete
  11. sampai bila ni kak? sampai pageviews jadi 8000000 ek?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sampai 12 Apr sunah.. nanti akak update tarikh tu.. lupa pulak nak letak.. haha

      Delete
    2. okieee..nanti nak joinn..da like2 follow2...hehehhehe

      Delete
  12. syaza join! :) https://www.vitaminsyaza.com/2019/03/giveaway-road-to-8-million-pageview.html

    ReplyDelete
  13. Join... :)
    http://www.huhahuhajerr.com/2019/03/giveaway-road-to-8-million-pageview.html

    ReplyDelete
  14. saya join

    https://penselduabee.blogspot.com/2019/03/giveaway-road-to-8-million-pageview.html

    ReplyDelete
  15. Sis join http://www.sislin76.com/2019/03/giveaway-road-to-8-million.html

    ReplyDelete
  16. joinnnn

    https://www.mialiana.com/2019/03/giveaway-road-to-8-million-pageview.html

    ReplyDelete
  17. join..

    https://mulan-sahbanu.blogspot.com/2019/03/giveaway-road-to-8-million-pageview.html

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum.. saya join

    https://pemudattbc.blogspot.com/2019/03/giveaway-road-to-8-million-pageview.html

    ReplyDelete
  19. Kagum dengan orang yang rajin berblog ni. Semoga berjaya kepada semua yang sertai.

    Salam singgah sini, Sis Dilah. [^__^]

    ReplyDelete
  20. saya join..")

    https://www.vitaminwawa.com/2019/03/giveaway-road-to-8-million-pageview.html

    ReplyDelete
  21. LZ join giveaway Ibu Dilah :

    URL : http://ladyinredplanner.blogspot.com/2019/03/giveaway-road-to-8-million-pageview.html

    Instagram : @ladyinredplanner
    Facebook : ladyinredplanner /sislz

    ReplyDelete
  22. Kita da join..hihihi

    https://www.sunahsukasakura.com/2019/03/giveaway-road-to-8-million-pageview.html

    ReplyDelete
  23. Aslm Dilah.. mama.join ye

    http://www.mamapipie.com/2019/03/giveaway-road-to-8-million-pageview.html

    ReplyDelete
  24. Sha joint
    https://kasihkuamani.blogspot.com/2019/03/giveaway-road-to-8-million-pageview.html

    ReplyDelete
  25. Kinah join

    http://www.apekinah.com/2019/03/giveaway-road-to-8-million-pageview.html

    ReplyDelete
  26. Join jugak... :)

    https://www.leaazleeya.com/2019/03/giveaway-road-to-8-million-pageview.html

    ReplyDelete
  27. tahniah 8 M tuu :) goodluck semua dalam GA

    ReplyDelete
  28. Saya join....

    https://yamanaimy.blogspot.com/2019/03/giveaway-road-to-8-million-pageview.html

    ReplyDelete
  29. Join juga

    http://www.mrspip.com/2019/03/giveaway-road-to-8-million-pageview.html?m=1

    ReplyDelete
  30. Saya join

    saya harap dengan entri seperti ini dapat menambahkan lagi pageviews ibu dilah. Dan saya minta maaf kerana mengambil maklumat peribadi ibu dilah, sekirannya ada terdapat maklumat yang tidak tepat, sila hubungi saya segera ye.

    Harap saya, blog masuk bloglist ibu dilah selama-lamanya. hehehe.

    salam perkenalan.

    https://www.oohsenyum.com/2019/03/giveaway-road-to-8-million-pageview.html

    ReplyDelete
  31. Tahniah 8M pageview !

    Yaya join ye..

    https://www.yayaazura.com/2019/03/giveaway-road-to-8-million-pageview.html

    ReplyDelete
  32. shu join https://www.shuhaidasaad.com/2019/03/giveaway-road-to-8-million-pageview.html

    ReplyDelete
  33. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  34. Edited:

    Aien join yer..
    https://aienienka.blogspot.com/2019/03/giveaway-road-to-8-million-pageview.html


    ReplyDelete
  35. tahniah Dilah...Liez dah join
    http://www.mrsliez.com/2019/03/giveaway-road-to-8-million-pageview.html

    ReplyDelete
  36. Tahniah dilah kerna dah mencapai 8mil page view. Semua terus rajin berkarya dalam blog 😊😊

    http://zzzyy.blogspot.com/2019/03/giveaway-road-to-8-million-pageview.html

    ReplyDelete
  37. singgah sini & join :)

    http://www.farhanajafri.com/2019/03/giveaway-road-to-8-million-pageview.html

    ReplyDelete
  38. CM Join

    https://caramelmacchiyato.blogspot.com/2019/03/giveaway-road-to-8-million-pageview.html

    ReplyDelete
  39. https://sitiyangmenaip.blogspot.com/2019/03/giveaway-road-to-8-million-pageview.html

    CT join juga =D

    ReplyDelete
  40. saya join

    http://www.azirahman.com/2019/03/giveaway-road-to-8-million-pageview.html

    ReplyDelete
  41. Salam, saya join ya
    https://www.rodiahamir.com/2019/03/giveaway-road-to-8-million-pageview.html

    ReplyDelete
  42. Saya cuba follow FB page CeritaIbuDotCom tadi page error

    ReplyDelete
  43. BISMILLAH..

    join ya tapi link fb ceritaibudotcom tu tak dapat buka la

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2019/04/giveaway-road-to-8-million-pageview.html

    ReplyDelete
  44. https://www.bondezaidalifah.com/2019/04/giveaway-road-to-8-million-pageview.html

    ReplyDelete
  45. https://thejagungspirasi.blogspot.com/2019/04/giveaway-road-to-8-million-pageview.html

    saya join ye last minit dah ni hehe

    ReplyDelete
  46. Kak Feni dah join.

    https://www.safenifeni.com/2019/04/giveaway-road-to-8-million-pageview.html

    ReplyDelete