Pageview Blog Ceriteraibu Dah 8 Juta!!


Pageview Blog Ceriteraibu Dah 8 Juta!! | Assalamualaikum.. Alhamdulillah.. sebentar tadi, pageview blog ceriteraibu.com ini dah mencecah 8 juta pengunjung.. Dilah bersyukur sangat. Macam tak percaya dan tak sangka blog Dilah boleh mencapai pageview sebanyak ini dalam tempoh 7 tahun.. 


Asalnya menulis blog hanya untuk suka-suka sahaja.. Kadang-kadang Dilah share juga resepi-resepi mudah di blog ni.. start tahun 2017 Dilah mula aktif menulis review di blog dan sesekali join event juga di sekitar JB. Walaupun follower tak ramai, baru sahaja 404 followers, dan bukan lah blogger  fames.. haha.. tapi alhamdulillah, pageview blog ni agak tinggi.. Satu pencapaian yang sangat membanggakan untuk blog Dilah.





Terima kasih yang tak terhingga kepada semua rakan-rakan blogger dan readers yang selalu membaca blog Dilah dan support Dilah di alam maya ni.. 

http://www.ceriteraibu.com/2019/03/giveaway-road-to-8-million-pageview.html


Pageview Blog Ceriteraibu Dah 8 Juta!! Pageview Blog Ceriteraibu Dah 8 Juta!! Reviewed by Dilah on March 20, 2019 Rating: 5

11 comments:

  1. Assalamualailum dilah...mama dtg join giveaway ni yer...

    https://maszull.blogspot.com/2019/03/giveaway-road-to-8-million-pageview.html?m=1

    ReplyDelete
  2. tahniah.....teruskan berblogging. buat lagi entri yang best2

    ReplyDelete
  3. yehaaaaa..alhamdulillah...tumpang gembira jugakkkkkk

    ReplyDelete
  4. tahniahhhh awesome...keep it up

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah, tahniah Dilah kerana dah dapat pv 8 juta..

    ReplyDelete
  6. Tahniah kak Dilah.. Keep on writing..

    ReplyDelete
  7. wow.. ejulz setengah juta pun belum sampai. hehe

    ReplyDelete

Powered by Blogger.