WW93 :: Bawa Anak-anak Bercuti Sempena Cuti Sekolah 2019


WW93 :: Bawa Anak-anak Bercuti Sempena Cuti Sekolah 2019 | Alhamdulillah.. Kitorang dah selamat balik dari percutian singkat 3H2M di 2 tempat berbeza.. Lega dah bawa anak-anak bercuti kali ni.. sekurang-kurangnya terisi masa anak-anak. lepas ni takde la bising menuntut bawa pergi jalan lagi.. haha..

Eagle Ranch Resort

Eagle Ranch Resort

Sunway Lagoon Malaysia
InsyaAllah.. nanti Dilah akan share cerita percutian kami yang best ni ya.. kita bagi teaser sikit gambar percutian minggu lepas ya.. 23 & 24 March di Eagle Ranch Resort, Port Dickson dan 25 March di Sunway Lagoon.

Sunway Lagoon Malaysia

Post a Comment

7 Comments

  1. Nanti nak try gak la berucit di Eagle Ranch tu, hrtu kawan pergi juga, nengok gambar dia, lawaa tempatnya, macam indian gitu...
    Happy working pulak Dilah hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. iye sis.. cantik view kat sana, concept red indian mcm tu.. memang rare la...

      Delete
  2. x sabar tggu anak besar.. Insyaallah ada rezeki nak bawa pergi bercuti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Time cuti sekolah ni la dapat bawa anak-anak enjoy sikit kan.. kita pun boleh rehat sekali kan..

      Delete
  3. Dilah turun KL ye. Kalau ana tak Balik Ganu mesti boleh jumpa dekat Sunway hari tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ana.. Dilah g sunway ari isnin aritu.. kalau x boleh jumpa kan..

      Delete
  4. Mesti seronok anak2 Dila. Ni Iman pun dah gelisah nak pergi bercuti katanya, hehehe

    ReplyDelete