Bertuahnya Siti Jamumall dapat tajaan majlis perkahwinan RM500 ribu!!


Bertuahnya Siti Jamumall dapat tajaan majlis perkahwinan RM500 ribu!! Assalamualaikum.. Betul la orang cakap kan, tuah ayam nampak dikaki, tuah manusia tak siapa yang tahu. Untung seorang gadis kecil comel SITI SURIANI atau lebih dikenali sebagai SITI JAMUMALL mendapat tajaan kahwin sehingga RM500 RIBU !!

Bertuahnya Siti Jamumall dapat tajaan majlis perkahwinan RM500 ribu!!

Pada mulanya beliau sangkakan ingin buat majlis biasa secara kecil-kecilan, tetapi sapa sangka setelah memuat naik satu status di fb beliau tentang majlis perkahwinan terus mendapat wassup dan call bertalu – talu dari founder produk, owner kedai dan bermacam lagi untuk sponser majlis beliau.


Bertuahnya Siti Jamumall dapat tajaan majlis perkahwinan RM500 ribu!!

Hampir 100 company dari perbagai produk berminat untuk sponser majlis kahwin siti, paling menyentuh hati, yang baru berjinak dalam perniagaan juga berbesar hati sponser majlis perkahwinan Siti. 

Bertuahnya Siti Jamumall dapat tajaan majlis perkahwinan RM500 ribu!!


Kata siti, beliau sangat sebak .. tak sangka , majlis yang mulanya plan biasa-biasa kini menjadi luar biasa. Inilah berkat usaha beliau selama 3 tahun membuahkan hasil .. beliau menjadi promoter atau host untuk jamumall.com dan menjual perbagai jenis produk kosmetik, kesihatan, fesyen dan makanan. 

Bertuahnya Siti Jamumall dapat tajaan majlis perkahwinan RM500 ribu!!

Selama ni siti promote produk orang dengan ikhlas, siti bantu dari produk biasa-biasa tak dikenali , sampai dikenali dan viral.. sebabtu ramai hargai jasa siti dan bile siti kahwin mereka sanggup sponser mcm-macam. Siti sangat-sangat bersyukur dapat sponser dari nikah, pre wedding, majlis berinai . majlis kahwin sampailah ke honeymoon pakej.

Bertuahnya Siti Jamumall dapat tajaan majlis perkahwinan RM500 ribu!!

Bertuahnya Siti Jamumall dapat tajaan majlis perkahwinan RM500 ribu!!

Bertuahnya Siti Jamumall dapat tajaan majlis perkahwinan RM500 ribu!!

Bertuahnya Siti Jamumall dapat tajaan majlis perkahwinan RM500 ribu!!

 

Antara penaja yang menaja majlis perkahwinan Siti Jamumall.


Pelamin dan Hiasan Dewan dari Wedding by emma


Baju Pengantin dari Dlia Jane Bridal Collection


Grand Cake dari Mad About Cake

Vip Menu dari Rumpun Selera


Coffe Es-Cream dari Ana Zahra Beauty

Jamu dari Seri Lady Empire Resources


Tudung Bawal  Bridesmaids dari Gallery Bawal


Kain Pasang Diamond dari Irahsukri


Telekung dari Pretty Aini

Make Up Set dari Zacthira Navillionniza

Scarft dari Scarft By Mehrun


Printed Box dari Art Creation Printing


Perfume dari  Luxe Essencia Resources


Honeymoon Pakej dari Arwana Resort


Tahniah Siti Jamumall.. Semoga berbahagia hingga ke jannah.. amiinn..

Bertuahnya Siti Jamumall dapat tajaan majlis perkahwinan RM500 ribu!! Bertuahnya Siti Jamumall dapat tajaan majlis perkahwinan RM500 ribu!! Reviewed by Dilah on April 11, 2019 Rating: 5

2 comments:

  1. Alhamdulillah.. rezeki beliau..

    ReplyDelete
  2. Rezeki Siti dapat tajaan kahwin sebanyak itu kan...ada tak sapa-sapa nak taja perkahwinan anak Sis hahahahaha

    ReplyDelete

Powered by Blogger.