Keputusan Pemenang Giveaway Road to 8 Million Pageview


Keputusan Pemenang Giveaway Road to 8 Million Pageview | Assalamualaikum semua.. Dilah nak minta maaf kerana lambat mengumumkan keputusan Giveaway Road to 8 Million Pageview ini. Dilah agak busy sikit dengan kerja ofis lately ni, so ambil masa sikit untuk blogwalking ke blog semua peserta.. Maaf ya.. Tapi seperti yang dijanjikan, paling lewat hujung bulan ni kan.. So, dihari terakhir bulan April ni Dilah umumkan pemenangnya ya..


Seperti yang Dilah bagitau sebelum ini, ada 12 pemenang akan dipilih iaitu 10 peserta untuk dimasukkan dalam bloglist Dilah serta 2 orang peserta bertuah untuk menerima 2 hadiah misteri. Jika peserta lebih dari 50orang, Dilah akan tambah hadiah. tapi jumlah peserta yang join giveaway ini hanya 40 orang sahaja. Makanya, tiada la penambahan hadiah.. Walaubagaimana pun, Dilah ucapkan ribuan terima kasih pada semua rakan blogger yang sudi join giveaway ini yaa.. Jom kita tengok siapakah pemenang yang bertuah itu???
 

10 Bloglist Pilihan

Sebelum itu, korang boleh tengok list SENARAI PESERTA GIVEAWAY ya.. Boleh tengok dulu nama korang nombor berapa..  oK.. Dilah menggunakan kaedah manual, iaitu cabutan nombor bertuah..



Jom tengok siapakah pemenang bertuah yang akan dimasukkan ke dalam bloglist pilihan Dilah...

10 nomber peserta bertuah untuk dimasukkan Bloglist Pilihan

Berikut adalah 10 number peserta yang akan dimasukkan di dalam senarai bloglist pilihan Dilah iaitu nombor 8, 37, 20,15,23, 5, 33,26,29 dan 30. Tahniah kepada semua..

2 Peserta Bertuah untuk Hadiah Misteri

Ok, seterusnya 2 orang peserta bertuah yang akan dipilih untuk menerima hadiah misteri dari Dilah.. Kepada 2 peserta ini, sila emailkan atau whatsapp detail seperti nama, alamat dan nombor telefon korang. 

Email : norafdilahlias@gmail.com
Whatsapp : 012-7275531

2 orang peserta bertuah yang akan menerima hadiah misteri adalah.. 39 dan 6!!

2 Peserta bertuah untuk Hadiah Misteri.

Tahniah buat semua peserta yang terpilih.. yang tak terpilih diharap jangan berkecil hati ya.. InsyaAllah, di masa akan datang Dilah akan adakan lagi giveaway. Diharap korang tak serik untuk join lagi ye.. Terima kasih kepada semua kerana selalu support Dilah. Teruskan menyokong Dilah dan juga blog ceriteraibu.com ini ya.. Sayang korang semua...





Post a Comment

12 Comments

  1. kenapa nama kita takde dalam list peserta???

    https://sariyusa.blogspot.com/2019/03/giveaway-road-to-8-million-pageview-ibu.html

    ReplyDelete
  2. Alhamdulilah..terima kasih..thniah pada semua pemenang

    ReplyDelete
  3. Tahniah buat semua pemenang ...

    ReplyDelete
  4. tahniah kepada semua pemenang! takde rezekiii kali ni..haha

    ReplyDelete
  5. tahniah buat semua peserta dan pemenang :D

    ReplyDelete