WW94 :: Aiskrim Matcha dan Frappe Chocolate


WW94 :: Aiskrim Matcha dan Frappe Chocolate | Assalamualaikum. Siapa yang tak pernah pergi Family Mart lagi? Rasanya korang semua mesti selalu pergi kan.. Dilah baru je 1st time pergi Family Mart hari Ahad lepas. Maklum la, kat johor ni baru ada beberapa tempat je Family Mart ni. Dilah ni pulak memang jarang sangat la turun ke KL sana.


Bila dah ke Family Mart ni, makanan pertama yang Dilah nak try adalah Oden. Rasanya memang sedap, kuah dia tu la yang best. Patut la orang suka sangat makan oden ni ye.. tapi Dilah tak sempat nak amik gambar oden.. haha.. Kedua try aiskrim Matcha pula. Disebabkan Dilah ni memang suka green tea, so bagi Dilah memang sedap.


Last sekali kitorang beli ais blended Frappe Chocolate. ni actually unplanned nak beli air ni. time nak beli tu pun blur-blur camne nak pilih. nasib baik ada staff kedai tu ajar. so pilih la chocolate flavour. Sedutan pertama tu terus terangkat.. wowww.. sedap sangat2 rasanya ni.. dengan rasa cholate pekat dia tu memang sedap sangat pada Dilah. next time datang mesti nak beli lagi..

Oh ya, Dilah pergi Family Mart yang dekat Nusa Bestari, berdekatan dengan shop Amway. So next time kalau nak gi Amway boleh la pergi sini lagi.. hehe..

Ehh.. dah x jadi wordless nampaknya.. haha
WW94 :: Aiskrim Matcha dan Frappe Chocolate WW94 :: Aiskrim Matcha dan Frappe Chocolate Reviewed by Dilah on April 10, 2019 Rating: 5

7 comments:

  1. Sedap aiskrim matcha ni. Feveret tiap kali gi family mart..

    ReplyDelete
  2. Sedap aiskrim matcha ni. faveret tiap kali gi family mart..

    ReplyDelete
  3. pernah pergi tapi x beli aiskirm pun...tapi mmg ramai org beratur amek aiskrim ni..

    ReplyDelete
  4. Nak mencari jugalah...masa ke Family Mart, aiskrim tu tak rasa nak membeli, beli frap stoberi ajeee...

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum dilah...fuyooo mcm sedap jee ni...

    ReplyDelete
  6. saya kalo ke familymart memang terus beli aiskrim green tea tu aje..ahhahahah

    ReplyDelete
  7. Satu-satunya matcha yg ana suka ialah aiskrim matcha family mart ni. Sedap sangat bg ana. Hehe

    ReplyDelete

Powered by Blogger.