WW96 :: Google AdSense dah Approved


WW96 :: Google AdSense dah Approved | Assalamualaikum.. Alhamdulillah.. akhirnya surat yang ditunggu-tunggu dah sampai.. Genap sebulan selepas Google AdSense approved permohonan blog ceriteraibu.com. Beberapa hari lepas surat ni pun sampai..  


Alhamdulillah.. Kali ke 3 apply baru la goodle adsense approve.. Fuhhh.. tak boleh lawan la blog lain yg dah lama ada google adsense ni.. blog Dilah baru nak merangkak.. Hampir sebulan dah iklan menari-nari di blog ni.. setakat ni baru dapat USD83.. boleh la kan dari takde.. boleh la masuk tabung nanti..

Simpan kenangan kat sini supaya ingat date 27 April 2019 blog ceriteraibu dah layak ada google adsense.. salah satu pencapaian blog jugak ni kan.. hehe

Post a Comment

8 Comments

  1. Alhamdulillah.. wahh cepatnya kak dapat USD83.. tak lama lgi dah boleh cashout lah tu

    ReplyDelete
  2. Sy lps cash out bln feb itu hari baru ada usd3 dlm akaun. Nampaknya next pru baru buleh cash out. Huhuhu...

    ReplyDelete
  3. tahniah
    Boleh jana pendapatan tambahan

    ReplyDelete
  4. cepat jugak tu kak da usd83..sebab pv tinggi kan hari2...kami walopun da lama beradsense, tetap slow sebab trafik sendu..hahahahha

    ReplyDelete
  5. Wowww banyak tu naiknya Dilah, tahniah..
    Sis punya baru ada usd43 hrni hahahaha

    ReplyDelete
  6. Tahniah..sy bru apply blm lulus lgi mklum la baru buat blog baru hehe...rezeki tu

    ReplyDelete
  7. tahniah sis! btw macammana nak cepatkan approved by google adsense eh?:( saya dah lama tunggu tak dapat dapat lagi huhu

    ReplyDelete