Bila Dapat Berkumpul dengan Sepupu di Hari Raya


Bila Dapat Berkumpul dengan Sepupu di Hari Raya |  Assalamualaikum.. Hari ni saje nak share gambar-gambar Hari Raya bersama cousins Dilah.. Sepupu kitorang ni ramai perempuan.. Batch Dilah, kakak Dilah (Angah) dan adik bawah Dilah ni batch 30 series yang dah kawen.. haha. Selebihnya tu batch 20 series yang masih single and available lagi.. Tak bila tengok macam takde beza kan... semua sama naik bila nak bergambar.. haha.. Jom layan gambar2 kitorang..


 1 Syawal - Untung jadi kakak paling tua, tak berat nak tampung banyak kepala.. haha.. Atas sekali tu Angah, Dilah, Adik Dilah, Mira (cousin),  Farah (cousin) , Fiqah (Adik Dilah) dan Nana (Cousin)


2 Syawal - Semalam kakak paling tua dah rileks kan.. kali ni kita bagi dia tampung berat adik-adik pulak.. haha.. Tapi untung jadi orang paling depan tu kan.. hehe

Adik beradik Dilah 4 orang perempuan dan sorang lelaki (yg sulung).. Anak makcik Dilah pulak 3 perempuan dan 2 org lelaki.. Kitorang memang rapat dengat sepupu anak makcik Dilah ni.. Lagi2 adik Dilah yang last tu beza 2 hari je dengan anak makcik yg sulung.. so memang diorang BFF sangat la.. ehhh..

So bila jumpa time raya-raya ni memang bergambar saje la.. ada pulak photographer (adik diorang yg laki 2 org tu) yg rajin melayan kakak-kakak ni.. hah.. apa lagi.. cepat amik gambar kakak!!hahah






#siblings #cousins #hariraya



Post a Comment

6 Comments

  1. seronok kalau ada cousin yang sekepala....

    ReplyDelete
  2. hahahah adik beradik cousin mazen bila da bertemu, memang jadi gila2 kepalanya...gambar akak lerr saya share kat cousins, tu yang buat jugak #keklapischallenge.. :p

    ReplyDelete
  3. amboiiii, comel benorrrr!

    ReplyDelete
  4. Meriahnyaaa...
    Tahun ni Sis belum lagi beraya dengan sepupu..
    Minggu depan baru mereka free kami jumpa di rumah sepupu..
    Nanti memang datang 'biol' nya gini gak ler hahahaha

    ReplyDelete
  5. seronoknya dapat berkumpul macam ni.tahun ni kita beraya belah husband, jadi takdelah adik² yang gonjol tu

    ReplyDelete