Nafas Selesa dengan Garlic Balm Gajah Baring

Nafas Selesa dengan Garlic Balm Gajah Baring | Assalamualaikum.. 4 hari sebelum Hari Raya aritu, baby Faiz Mikail demam selsema sebab nak tumbuh gigi. Selsema pulak jenis yang kerap meleleh tu.. memang agak teruk jugak la baby kena selsema kali ni.. kesian sangat tengok dia, memang nampak tak selesa.. nak tidur malam pun tak selesa sebab susah nak bernafas.. 


Bila anak dah mula selsema ni, memang Dilah kerapkan sapu garlic balm di dada, belakang dada dan juga tapak kaki.. Biasanya Dilah sapu selepas mandi tapi bila anak selsema tu, Dilah sapu kerap sikit la.. sebelum tidur pun sapu juga untuk bagi nafas selesa. Dilah gunakan Balsamo Garlic Balm Gajah Baring.



Alhamdulillah.. Baby Faiz Mikail serasi guna garlic balm ni.. setiap hari memang akan guna samada di rumah ataupun bawa ke rumah pengasuh.. Ada sesetengah orang tak berapa suka bau garlic balm ni, tapi pada Dilah ok jer baunya.. bila dah sapu kat dada tu dah tak bau pun.. yang penting baby boleh tidur lena.. dan ibu tak perlu jadi pawang lagi nak bakar bawang putih dan campurkan dengan minyak untuk jadikan minyak bawang putih.. Garlic balm ni senang nak dibawa ke mana-mana kalau travel..

GAJAH BARING


Gajah Baring adalah satu produk istimewa untuk urutan kasih sayang seisi keluarga selain melembabkan kulit yang kering. Ia boleh digunakan setiap hari setiap kali selepas mandi pagi dan malam untuk keselesaan nafas dan tidur yang berkualiti

Cara Penggunaan

Sapu pada bahagian yang diperlukan dan urutkan perlahan-lahan secara bulatan. Sesuai digunakan oleh seisi keluarga.

Bahan Semulajadi

Garlic Balm Gajah Baring diperbuat daripada bahan semulajadi. Terdapat 4 bahan yang terkandung dalam garlic balm ini.. Ia juga natural tanpa bahan kimia yang berbahaya yang boleh menyebabkkan kesan sampingan jangka masa panjang. Ia juga boleh digunakan dengan kerap.



Extra Virgin Olive Oil
Membantu melembabkan dan mengurangkan keradangan yang terjadi pada kulit.

Sunflower Oil & Vitamin E
Membantu memlihara lapisan kulit daripada pencemaran dan kekurangan lembapan badan.

Beeswax
Memiliki sifat antiinflamasi, antibakteri dan antivirus sehingga dapat dimanfaatkan untuk membantu masalah iritasi kulit ringan.

Garlic
Tumbuhan istimewa yang banyak manfaat membantu memberi NAFAS SELESA.

Harga Pasaran 

Harga Asal
RM45 SM | RM55 SS

Harga Promosi!!!!
RM 29.90 sahaja
(exclude postage)

Setiap pembelian Garlic Balm akan dapat free digital termometer




Maklumat lanjut

Blog : https://garlicbalmbalsamo.blogspot.com/
Facebook : Gajah Baring HQ(Garlic Balm)
Instagram : gajah_baringhq
Nombor Telefon : 0187665694
Diedarkan oleh : ARS PURE SOLUTION





Post a Comment

2 Comments

  1. Mesti sedapkan bau dia hehehe

    ReplyDelete
  2. walaupun baunya tak begitu sedap,tapi ia sangat² lah membantu anak akak bila dia tak sihat...memang bagus ni..Tak yah dah tenyeh, tonyoh bawang putih lagi...

    ReplyDelete