WW97 :: Koleksi Raya 2010 ~ 2019


WW97 :: Koleksi Raya 2010 ~ 2019 | Assalamualaikum.. Alhamdulillah, dah 10 tahun Dilah dan Ayah Wan kawen.. terjebak jugak buat Raya photo collage ni.. Gigih korek2 album kat fb dan blog utk cari gambar raya tahun 2010 ~ 2015.. maklum la masa awal2 tu tak rajin amik gambar & guna pun hp cikai ja.. gambaq pun blur.. blur.. je ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

DilahWan Family 10 years Raya Collage..



Throwback
2010 : Sarat pregnant kakak Diyana. #TeamRayaJohor
2011 : Anak baru sorang. Raya ber3.
#TeamRayaMelaka 
2012 : Sarat pregnantkan Faris. Raya ber3. #TeamRayaJohor
2013 : Anak dah 2 org. Raya ber4. #TeamRayaMelaka 
2014 : Anak still 2 org. Raya ber4. #TeamRayaJohor
2015 : Anak dah 3 org. Raya ber5. #TeamRayaMelaka 
2016 : Anak still 3 org. Raya ber5. #TeamRayaJohor
2017 : Masih ber5. #TeamRayaMelaka 
2018 : Anak dah 4 org. Baru habis pantang. Raya ber6. #TeamRayaJohor
2019 : Anak tetap 4 org. Raya ber6. #TeamRayaMelaka 
2020 dan seterusnya : InsyaAllah tetap Raya ber6.

Memang betul2 selang-seli raya Melaka dan Johor.. Next year dah kena buat collage baru utk 10 tahun ke 2 pulak ๐Ÿ˜… tak muat dah nak isi semua dlm ni..

#rayacollage
#KoleksiRayaDilah
#10yearchallenge
#dilahwanfamily

WW97 :: Koleksi Raya 2010 ~ 2019 WW97 :: Koleksi Raya 2010 ~ 2019 Reviewed by Dilah on June 19, 2019 Rating: 5

3 comments:

  1. Wowww ngajinnyaa dia ..
    Sis takde laaa nak buat gini sebab dulu-dulu mana ada amik gambar hahahaha

    ReplyDelete
  2. Ayah Wan maintain ensem
    10 tahun sama aje.

    ReplyDelete
  3. wah...complete semua setiap tahun ada ceritanya ye..hahahah...tak dan nak mencari

    ReplyDelete

Powered by Blogger.