WW97 :: Koleksi Raya 2010 ~ 2019


WW97 :: Koleksi Raya 2010 ~ 2019 | Assalamualaikum.. Alhamdulillah, dah 10 tahun Dilah dan Ayah Wan kawen.. terjebak jugak buat Raya photo collage ni.. Gigih korek2 album kat fb dan blog utk cari gambar raya tahun 2010 ~ 2015.. maklum la masa awal2 tu tak rajin amik gambar & guna pun hp cikai ja.. gambaq pun blur.. blur.. je 😂😂

DilahWan Family 10 years Raya Collage..



Throwback
2010 : Sarat pregnant kakak Diyana. #TeamRayaJohor
2011 : Anak baru sorang. Raya ber3.
#TeamRayaMelaka 
2012 : Sarat pregnantkan Faris. Raya ber3. #TeamRayaJohor
2013 : Anak dah 2 org. Raya ber4. #TeamRayaMelaka 
2014 : Anak still 2 org. Raya ber4. #TeamRayaJohor
2015 : Anak dah 3 org. Raya ber5. #TeamRayaMelaka 
2016 : Anak still 3 org. Raya ber5. #TeamRayaJohor
2017 : Masih ber5. #TeamRayaMelaka 
2018 : Anak dah 4 org. Baru habis pantang. Raya ber6. #TeamRayaJohor
2019 : Anak tetap 4 org. Raya ber6. #TeamRayaMelaka 
2020 dan seterusnya : InsyaAllah tetap Raya ber6.

Memang betul2 selang-seli raya Melaka dan Johor.. Next year dah kena buat collage baru utk 10 tahun ke 2 pulak 😅 tak muat dah nak isi semua dlm ni..

#rayacollage
#KoleksiRayaDilah
#10yearchallenge
#dilahwanfamily

Post a Comment

3 Comments

  1. Wowww ngajinnyaa dia ..
    Sis takde laaa nak buat gini sebab dulu-dulu mana ada amik gambar hahahaha

    ReplyDelete
  2. Ayah Wan maintain ensem
    10 tahun sama aje.

    ReplyDelete
  3. wah...complete semua setiap tahun ada ceritanya ye..hahahah...tak dan nak mencari

    ReplyDelete