Beli Philips Air Fryer Dapat FREE 2 Barang


Beli Philips Air Fryer Dapat FREE 2 Barang | Assalamualaikum.. Ada tak yang dah lama mengidam nak beli air fryer? Rasanya setiap mak-mak teringin nak ada gadget macam air fryer ni kan.. Ya Allah, menggoda betul air fryer ni tau.. warna tu mengancam sungguh... Meh sini Dilah nak bagitau.. bulan ni ada promosi Air Fryer Twin Turbostar tu tau..


Promosi Air Fryer Twin TurboStar Philips

Apa yang menariknya promosi bulan ni?? Kalau korang jenis yang tak boleh tunggu lama, tak suka join kutu.. korang memang patut grab promosi kali ni tau.. 

✔ 5 x bayaran ansuran
✔ 1st payment terus dapat barang


Nak tahu kelebihan mengenai Air Fryer Philips ni boleh tengok di SINI




Beli 1 Percuma 2

Lebih menarik lagi kalau korang beli air fryer bulan ni, korang akan dapat FREE 2 barang yang best tau... FREE Double layer rack with skewers and backing tray



Ehhh.. cop.. cop.. bukan hanya dapat FREE 2 barang tu jer tapi dapat FREE Postage jugakkk... Untung banyak beli time promosi bulan ni tau.. dapat banyak FREE.. hehe..

Dilah share ni salah satu masakan guna air fryer philips ni.. sangat sedap dan juicy tau.. langsung tak letak minyak tapi tengok la ayam tu sendiri keluarkan minyak banyak tu..

Masakan sekata.. Juicy di dalam..




Minyak yang keluar dari seekor ayam..

Belian Secara Cash/Kutu/Ansuran


Air Fryer ni juga available untuk pembelian secara cash dan kutu. Untuk kutu, barang akan dapat bila sampai giliran masing-masing.. So kalau korang terasa berat nak beli secara cash, boleh la join kutu 6 bulan atau 10 bulan.. Tapi kalau nak cepat, grab la offer bulan ni sebab 1st payment terus dapat barang..


Untuk maklumat lanjut boleh whatsapp Dilah..
http://www.wasap.my/60127275531/PromosiAirFryer

Jemput follow Instagram dan facebook Gajet Ibu Moden

Instagram

Facebook

Post a Comment

7 Comments

  1. Waaaa siap ada ansuran laaaa....Nasib juga dah ada sebijik, kalau tak, tergoda gak hehehehe

    ReplyDelete
  2. Aih geram tengok air fryer ni. Memang dah lama mengidam nak hahaha

    ReplyDelete
  3. bilalah dapat guna airfryer ni. lama dah angan2 nak beli

    ReplyDelete
  4. Eh lawa pulak warna air fryer philips ni dilah. Kalau x, warna hitam je bosan pulak.

    ReplyDelete
  5. best kalo ada air fryer...skang hampir semua benda kitorang guna air fryer...dia kan macam pembakar juga...

    ReplyDelete