Glister Mint Refreshner Spray Dapat Membantu Melegakan Sakit Gigi


Glister Mint Refreshner Spray Dapat Membantu Melegakan Sakit Gigi | Assalamualaikum.. Dari petang semalam sakit gigi.. actually sakit gigi tu dah beberapa minggu dah.. tapi sakit sikit-sikit jer la.. boleh ignore lagi rasa sakit tu.. tu yg delay2 nak pegi klinik.. bila esoknya dah tak sakit buat2 lupa pegi klinik ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ dengan alasan banyak keje la.. sayang nak cuti la.. alasan jer semua tu..
.
Petang semalam sakit gigi lagi.. sakit sikit-sikit cam biasa tu la.. tapi malam tadi dekat2 nak tido tu rasa sakit dia mula berdenyut2.. org cakap kumur ngan air garam utk hilangkan sakit gigi tu.. so kita try la.. tapiiii... Lagi bertambah sakit pulak wehhh.. ape ni????


Tetiba teringat kat glister mouth spray ni.. ada yg kata boleh legakan sakit gigi jugak.. so try la.. orang dah sakit kan, suruh gigit bunga cengkih pun kita try jugak kan asalkan hilang rasa sakit tu..
.
So spray la kat area gigi yg sakit tu.. perghh.. rasa dia memang la tak best ๐Ÿ˜ฅ payau2 dan berangin sbb ada mint kan.. erkkkk... Tapiiiii....
.
Amazingly after 1 min.. sakit berdenyut2 tu hilang terus wehhh.. macam tak caye.. tp kat mulut still rasa cam kebas2 gitu.. memang lega terus la..
.
Tapi... benda ni temporary jer tau.. lepas 15min cam tu bila dah hilang kebas2 tu, rasa sakit tu datang lagi.. so spray la lagi.. tp kira ok la kan.. janji dapat hilangkan rasa sakit tu.. dari merana menahan rasa sakit gigi tu Allah jer yg tahu kan..
.
So malam tadi sempat spray 2x jer.. lepas tu dah tak sakit lagi.. alhamdulillah.. boleh tido lena sampai pagi.. Pagi ni ada rasa sakit sikit-sikit.. so pegi klinik jer la.. x mo sakit macam malam tadi ladi.. derita wehh.. apa-apa pun mesti jumpa doktor naa...
.

Glister Mint Refreshner Spray

Semburan Penyegar Pudina GLISTER disediakan dalam perisa pudina dan jintan manis yang memberikan nafas dingin berpanjangan. Pada masa yang sama tiada gula dan kalori di samping membunuh 99.99% bakteria.

Kelebihan Glister Refreshner Spray
  • Kesegaran berpanjangan untuk nafas anda.
  • Melawan bakteria yang menyebabkan nafas berbau.
  • Menghapuskan lebih 99.99% bakteria dan mutan Streptococcus.
  • Mudah alih dan senang dibawa ke mana-mana jua.
So kalau korang ada masalah nafas berbau, boleh la try guna mouth spray ni.. perokok pun boleh guna ni.. takdela mulut berbau asap rokok lepas smoking tu.. erkkk...

Harga

Kalau korang nak try  Mint Refreshner Spray atau senang sebut Glister Mouth Spray ni boleh roger2 Dilah ok.. harganya murah jer hanya RM23.40 sahaja.. 

Offer Glister DUO

Berita baik untuk korang.. sekarang ni ada offer Glister DUO promo pack gabungan Glister Mint Refreshner Spray dan juga Glister Toothpaste.. untuk 2 barang ni harganya hanya RM46.80 sahaja. Jimat RM5.20 dari harga asal..



Harga Asal RM52
Harga offer RM46.80 sahaja..

So kalau korang nak grab promosi ni atau nak beli glister spray tu sahaja atau ubat gigi tu sahaja.. boleh whatsapp Dilah ok..

Whatsapp 012-7275531


 


Glister Mint Refreshner Spray Dapat Membantu Melegakan Sakit Gigi Glister Mint Refreshner Spray Dapat Membantu Melegakan Sakit Gigi Reviewed by Dilah on July 17, 2019 Rating: 5

7 comments:

  1. bagus jugak tu kalo sesekali sakit gigi tiba2, boleh la spray aje kannn buat sementara waktu

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu sunah.. sebelum ni dengar orang cakap jer, tapi bila dah try guna sendiri baru la percaya.. org tgh sakit gigi kan apa org cakap semua nak cuba.. haha

      Delete
  2. Boleh try ni...gusi kadang2 bengkak tiba2 stress sy..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh kak.. untuk ulser boleh juga.. boleh la try nanti..

      Delete
  3. lama tau tak guna glister ni.Dulu rajin beli. Memang segar je bau dia..

    ReplyDelete
  4. wah murah je.. boleh lah simpan satu utk masa kecemasan

    ReplyDelete

Powered by Blogger.