WW100 :: Bila Baju Sedondon dengan Carpet


WW100 :: Bila Baju Sedondon dengan Carpet | Assalamualaikum.. Last week Dilah ada event di Grand Paragon Hotel, JB. Bawak si kecik baby Faiz Mikail jer.. budak dah pandai jalan ni bila dilepaskan memang happy sangat dia dapat meronda 1 hall tu..


Tapiii.. boleh pulak colour carpet hall tu sedondon dengan baju Faiz Mikail.. hahaha.. warna mustard tu memang sebijik sama..haha.. tapi memang cantik la colour carpet tu..



Tapiiiiiiiiii.. Ada Mika kesahhh??? Mika okey jer sedondon dengan carpet.. Jangan ibu cari Mika tak jumpa sudah la.. hahaha..




Post a Comment

7 Comments

  1. alamak..mana mika ni..hihihi...so cute la... ♥

    ReplyDelete
  2. Hahahah samaa, nasib bukan baju emaknya yang sama hehehe

    ReplyDelete
  3. serius sama gila...dengan corak2 hitam tu lagik..hahahahah

    ReplyDelete
  4. alololo comey nya dia....anak-anak baju sama xpe diorang x kesah ..kalau mama dia kot x senang duduk nanti ..hiiihihi

    ReplyDelete
  5. sedondon pun sedondon lah janji awak tetap comel :). selamat ibu jumpa cari ye. hehe

    ReplyDelete
  6. Memang betullah sedondon baju dengan carpet. Kalau dulu orang selalu buat lawak baju sama macam langsir.

    ReplyDelete