WW98 :: Bila Sel-sel Otak Sedang Berhubung..


WW98 :: Bila Sel-sel Otak Sedang Berhubung.. | Assalamualaikum.. Inilah hasilnya bila sel-sel otak sedang berhubung.. Anak-anak kita ni sangat kreatif kan.. ada jer idea untuk mencipta suatu permainan/benda yang baru..

Bila sel-sel otak sedang berhubung..


Anak-anak namakan benda ni 'BECA'. Diorang panggil beca sebab ada tempat duduk dibelakang dan orang depan yang akan handle. Actually seminggu sebelum tu diorang ada naik beca masa jalan-jalan kat Melaka.. tu yang terdetik nak namakan beca kot..

Bila sel-sel otak sedang berhubung..

Bila sel-sel otak sedang berhubung..


Asalnya nak memujuk baby yang merengek nak ikut ibu jer.. Ibu tengah sibuk mengemas dapur.. suruh la diorang jaga dan layan baby.. Elok bila letak baby kat baby seat belakang tu dia senyap jer.... seronok abang-abang bawak round dalam rumah.. haha.. Kreatif sungguh idea budak-budak ni kan..

Bila sel-sel otak sedang berhubung..

Bila sel-sel otak sedang berhubung..
WW98 :: Bila Sel-sel Otak Sedang Berhubung.. WW98 :: Bila Sel-sel Otak Sedang Berhubung.. Reviewed by Dilah on July 03, 2019 Rating: 5

5 comments:

  1. Hahahaha ya Allah comelnya, bijak betuii

    ReplyDelete
  2. wah..anak-anak kak kah yang buat tu..??? ada bakat inovasi ni..
    jum baca https://misseffah-ara.blogspot.com/2019/07/siapakah-aku-nortaqifa-abd-shaidi.html nak minta tolong nilai.

    ReplyDelete
  3. hihihi...adik redha je la ya...:)

    ReplyDelete
  4. Hahahaha pandai tau bebudak sekarang hahahaha

    ReplyDelete

Powered by Blogger.