Giveaway-01 by Ematunz


Giveaway-01 by Ematunz | Assalamualaikum.. Jom korangss join Giveaway by ematunz.blogspot.com . Serius senang sangat syarat dia (follow dan copy paste tak sampai 5 minit). Tarikh tamat 25.08.2019 11.59 malam.


Klik gambar dibawah untuk join:




Hadiah? Nama pun giveaway, mesti lahh ada. Hadiahnya, Bawal Kaca bernilai RM25 untuk seorang pemenang yang akan dipilih melalui Cabutan Bertuah. Pemenang boleh pilih nak corak apa, kaler apa. Mix and match gittuw

Info hadiah: Bawal kaca ini dipenuhi manik kaca ori gred AAAA, ala-ala batu Kristal Swarovski. Kualiti kain jenis Airis Premium rank no.2 selepas Bawal Original, ofkos laa senang bentuk. Setiap butir kaca sangat merelipp, paling penting melekat kuat. 


Ada 60 pilihan warna, dan berpuluh puluh design menarik. Berpinar mata tengok tau. Nak tengok lagi banyak, gambar ada di Bawal Kaca.





Giveaway-01 by Ematunz Giveaway-01 by Ematunz Reviewed by Dilah on August 13, 2019 Rating: 5

10 comments:

  1. good luck dilah.. mama pun join gak

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah, ema dah updet nama sis dlm senarai yg join. Mekasehh support giveaway ematunz.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. wow tudung lip lap lip lap tu menggoda sangat ^_^

    ReplyDelete
  4. Wow.. warna tudung sangat menarik. Thanks for doing the giveaway!

    ReplyDelete
  5. Hai ceriteraibu, tahniah kepada pemenang Giveaway-01 by Ematunz, boleh refer link: bit.ly/2Pe5GJJ untuk lihat cabutan nama pemenang. Jika ada kelapangan, jemput join giveaway-02.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.