Lirik Lagu "Fire & Water - Faizal Tahir" OST Filem Boboiboy The Movie 2


Lirik Lagu "Fire & Water - Faizal Tahir" OST Filem Boboiboy The Movie 2 | Assalamualaikum.. Akhirnya Sabtu lepas Dilah dapat juga bawa anak-anak tengok cerita Boboiboy The Movie 2. Kira aktiviti terakhir cuti sekolah, baru dapat tunaikan permintaan anak-anak.. Cerita Boboiboy kali ni memang best.. 

Tapi harini Dilah nak share lagu OST untuk Filem ni iaitu "I'm Fire, I'm Water" nyanyian Faizal Tahir.. Lagu-lagu Faizal Tahir memang best-best kan.. Rasa bertenaga sangat dengar lagu ni.. anak-anak pun dah mula terikut-ikut nyanyi lagu ni..

Jom tengok video dan lirik lagu "Fire & Water"



Fire & Water
by Faizal Tahir

Ada masa ku mahu jadi biasa
Ada masa ku mahu luar biasa
Mahu ku jadi juara
Mahu ku berjaya

Kata orang hidup biar berjasa
Dunia ini hanya sementara
Berani hadapi semua
Harus kau percaya

Ku cuba dan cuba ku, tak putus asa
Terus ikut cahaya
Ku cuba dan cuba ku, tak putus asa
Pasti sampai ke sana

[Chorus:]
I’m Fire and I’m Water
Kau memberi ku kuasa
I’m Earth and I’m Nature
Kau membuat ku rasa

Oooh oh oh
Oh oh oh oh oh
Boy oh boy oh boy oh boy
Jangan mudah mengalah (oh!)
Gagal bukan alasan putus asa
Menang bukan untuk mendabik dada
Saat ku hilang arah
Kaulah adiwira

Ku cuba dan cuba ku, tak putus asa
Terus ikut cahaya
Ku cuba dan cuba ku, tak putus asa
Pasti sampai ke sana

[Chorus]
I’m rising up
I feel it now
I’ll never let you down
I’m rising up
I feel it now
I’ll keep you safe and sound
Ku berikan segalanya
Mengharungi semuanya

Woah oh!!
Woah oh!!
I’m Fire and I’m Water
Kau memberi ku kuasa
I’m Earth and I’m Nature
Kau membuat ku rasa (yeah!)

[Chorus]
Oooh oh oh
Oh oh oh oh oh
Boy oh boy oh boy oh boy
Jatuh bukannya kalah (oh!)
(I’m Fire and I’m Water)

Lirik Lagu "Fire & Water - Faizal Tahir" OST Filem Boboiboy The Movie 2 Lirik Lagu "Fire &  Water - Faizal Tahir" OST Filem Boboiboy The Movie 2 Reviewed by Dilah on August 19, 2019 Rating: 5

1 comment:

  1. Mesti bidak2 tu seronok tngok Boboiboy, Iman pun nampak seronok giler

    ReplyDelete

Powered by Blogger.