WW102 :: Me Time


WW102 :: Me Time | Assalamualaikum.. Dilah ni jarang dapat 'Me Time'. Lagi2 bila kat rumah kan.. Masuk tandas pun si kecik tu dah menjerit ketuk-ketuk pintu.. haha.. nasib la ibu...


Choc frappe cookies tu memang fav sangat...

Hari Isnin lepas bawak baby pergi checkup. Dah plan balik tu nak singgah family mart yang baru kat Taman U. Tapi terpikir jugak pergi berdua dengan si kecik tu macamana nak makan nanti?? Budak tu dah la tak boleh nampak makanan semua dia nak makan nanti.. ada yang ibu bagi oden tu nanti.. haha

Jadi lah buat alas perut sebab tak sempat lunch..

Nasib baik budak kecik ni tido masa sampai tu.. dapat la ibu makan dan minum dengan tenang.. walaupun dalam keadaan payah nak menyuap bila kepala si kecik tu betul2 kat mulut ibu.. haha.. lena sungguh dia tido sampai balik tu pun terpaksa drive sambil pangku baby dgn pakai SSC tu sebab kalau bukak mesti dia bangun.. 


Alhamdulillah.. kira 'ME TIME' la jugak tanpa gangguan si kecik tu.. haha

Post a Comment

9 Comments

  1. assalamualaikum dilah...ingatkan sorang jer tadi rupanya ada peneman juga yer...

    ReplyDelete
  2. Me time pun masih ada si kecik kena pangku.. Sabar je lah kan..

    ReplyDelete
  3. Dapat gak ko makan Oden yee Dilah hehehee...sedapkan ..lepas ni jomm kita makan sesama hehehe

    ReplyDelete
  4. alaa tak pernah rasa oden tuu. nampak macam sedap hehe

    ReplyDelete
  5. time si kecil tido cecepatlah ibu have me time.. dia celik kang wetime je ada

    ReplyDelete
  6. alamak, teringin pulak oden tu...kene pergi ke esok ni..hahahah

    ReplyDelete