Promosi 5X Bayaran Ansuran Pressure Cooker Noxxa Model Baru


Promosi 5X Bayaran Ansuran Pressure Cooker Noxxa Model Baru | Assalamualaikum.. Hai korang.. ingat tak last week Dilah ada share buat dodol guna pessure cooker Noxxa tu.. yang Allah, senang dan cepat sangat buat dodol guna periuk Noxxa tu.. nanti Dilah share resepi dodol tu ye.. Tapi hari ni Dilah nak share mengenai promosi Pressure Cooker Noxxa tu..

Sejak mula dijual pada bulan April yang lepas, ni first time ada promosi pressure cooker ni tau.. Memang ramai yang tertunggu-tunggu promosi ni sebab apa?? Sebab boleh bayar secara ansuran dan terus dapat barang.. Tu yang ramai orang suka tu... tak payah nak tunggu turn macam main kutu.. 

Sebelum tu korang boleh baca kelebihan dan perbezaan Pressure Cooker Noxxa model baru dan lama boleh klik di link bawah ni;
>> New Model Pressure Cooker Noxxa yang Viral <<

PROMOSI PRESSURE COOKER NOXXA

 

  • 5x bayaran secara ansuran
  • First payment terus dapat barang
  • Boleh PWP Glister mouth spray dengan harga hanya RM9
  • FREE Postage

Nak tahu apa Glister mouth spray tu boleh klik link bawah ni.. Dilah pernah share kebaikan Glister Mouth Spray.

Menarik kan promosi ni? So tunggu apa lagi?? Kalau korang nak cepat-cepat wassap Dilah.. promosi ni amat terhad tau dan akan berakhir 14 31 Okt ni.. Kalau nak beli secara cash pun boleh atau nak join kutu pun boleh... Nak tahu lebih detail, whatsapp Dilah ok..

Whatsapp :

http://www.wasap.my/60127275531/GajetIbuModen


Instagram :

https://www.instagram.com/gajet_ibu_moden/

 

Facebook :

https://www.facebook.com/Gajet.Ibu.Moden/

 

BERITA BAIK UNTUK SEMUA!!!

PROMOSI PRESSURE COOKER NOXXA DILANJUTKAN SEHINGGA 31 OKTOBER 2019!! 

So tunggu apa lagi.. Whatsapp DILAH cepat2 ye!!!

 

 

Promosi 5X Bayaran Ansuran Pressure Cooker Noxxa Model Baru Promosi 5X Bayaran Ansuran Pressure Cooker Noxxa Model Baru Reviewed by Dilah on October 08, 2019 Rating: 5

23 comments:

  1. Waaa periuknya dah upgrade ek Dilah..nampak cantikkk ...Sis nasiblah masih boleh guna lagi Noxxa tu..kalau tak memang nak beli juga baru huhuhu

    ReplyDelete
  2. Alaa dah ada pressure cooker klu tak boleh la try yang ini... tapi first time dengar jenama ni... ok ke?

    ReplyDelete
  3. Wow..sape la nak hadiahkan SA Noxxa ni...sexy betul dia..memang sesuai la untuk SA yang suka memasak ni...kena fikir dulu ni kalau nak beli...harga pun bleh tahan siap ada installment lagi...

    ReplyDelete
  4. bestnya...belum mmampu lagi nak berpressure cooker ni...kalo ada rezeki dan duduk rumah sendiri nanti, insya'Allah kita terussss contact kak dilah!

    ReplyDelete
  5. This is a nice brand of pressure cooker! It's fast & nice ! You can cook a lot of pressure cooker!

    ReplyDelete
  6. Lama dah teringin nak ada satu periuk noxxa ni. tapi kena pk masak2 sebelum beli, sebab risau beli jer guna yer idok..hihi

    ReplyDelete
  7. Wahh bagusnya ada boleh bayar secara ansuran! ramai yang tercari-cari skim ansuran macam ni.. sy pula ada Pressure cooker brand lain... nnt sy sharing dgn kawan-kawan mana tau ada yg berminat

    ReplyDelete
  8. Lama da tringin nak pakai periuk serbaguna nie..senang kalau ada periuk nie..masak pun cepat, mcm2 boleh masak dlm periuk nie..tggu la dlu..ade rezki dpt la guna periuk nie..

    ReplyDelete
  9. Pernah dengar jenama Noxxa ni. Sebab feedback kata bagus pressure cooker ni. Kalau lia rajin mask kat rumah memang lia grab dah.

    ReplyDelete
  10. Kalau emak Rawlins nampak iklan nie, mesti dia nak gak. Tapi nasib Rawlins dah hadiahkan satu aritu kat dia - walaupun bukan Noxxa.

    ReplyDelete
  11. Pressure cooker ni masa mula-mula tahu nampak mcm x heran je, tapi once dah beli, mmg berguna sangat. rasa nyesal tak beli lagi awal hahaha

    ReplyDelete
  12. Ramai yang kata best guna pressure cooker Noxxa ni. Tertarik pulak untuk mencubanya. Lagi mudah, boleh bayar secara ansuran

    ReplyDelete
  13. Periuk idaman. Tak terbeli lagi periuk noxxa ni. Dah ada ni mesti rajin nak masak.hihi

    ReplyDelete
  14. Senang bila ade noxxa ni ye..tapi tu la takde duit lagi nak beli..hehee..semua masakn cepat terhidang dengan noxxa..bguslaa

    ReplyDelete
  15. Bagus periukni sebab dia ada macam2 fungsi. Lagi best penggunaannya sangat mudah dan membantu ibu2 yg bz

    ReplyDelete
  16. glamer noxxa ni. ramai kawan2 saya pun dah beli. Saya je la belum sampai seru lagi nak beli. masih selesa dengan cara sekarang

    ReplyDelete
  17. Best guna periuk Noxxa ni... periuk pelbagai guna gitu... macam-macam kita boleh masak gaissss hanya dengan menggunakan periuk serbaguna ni... eh, dah macam buat iklan pulak... hehehehe... ini betul ni... pengalaman sendiri gitu...

    ReplyDelete
  18. Berapa ya harga? Rasa mcm nak beli satu untuk parent, mesti memudahkan kerja nnti. Sekarang ni dah ramai yang ada pressure cooker sebab menyenangkan.

    ReplyDelete
  19. Harga dan jadual ansuran dia bagaimana ye? Kalau masak daging ribs yang bertulang bagai perghhhh sedap mengurai terus.

    ReplyDelete
  20. halamakk.......gerammm nye tengokkk yang model baru nii.

    ReplyDelete
  21. wah, so many function for just this one cooker! Plus now they have offer now, definitely worth to get it.

    ReplyDelete
  22. ramai kaum2 ibu beli pressure cooker noxxa nie. ibarat macam satu kewajipan untuk ada. mudahlah lepas nie nak memiliki pressure cooker nie dengana danya nasuran macam nie

    ReplyDelete

Powered by Blogger.