Promosi November : Beli Steam Iron Philips Viral Secara Ansuran


Promosi November : Beli Iron Philips Viral Secara Ansuran | Assalamualaikum.. Bulan November ni ada banyak promosi yang best-best tau.. Mula-mula nampak #TeamDilah share promosi bulan November ni Dilah dah wowww... Dah la ada bayaran ansuran.. ada banyak free gift pulak tu.. 

Promosi Steam Iron Philips Viral


Bulan ni paling best tengok promosi iron phlips.. selalu kalau time promosi iron ni mesti ada free gift. tapi kali ni free gift bukan 1 tapi sampai 4 uolls.. Mau nya Dilah tak jeles tengok customer yang dapat grab promosi bulan ni..
  • 5x bayaran ansuran
  • 1st payment terus dapat iron
  • Free 4 item

 

Buy Iron FREE 4 item

Wowwww.. bestnya promosi bulan ni.. ada banyak benda free korang... nak tahu apa yang free tu??
  • FREE Iron board besar
  • FREE Laundry bag
  • FREE voucher RM50 for personal care products
  • FREE Postage


Dilah memang jeles siapa yang grab promosi untuk bulan ni tau.. siap dapat voucher free RM50 tu..
voucher RM50 boleh redeem sehingga bulan Disember. cara nak redeem mudah sahaja.. beli apa-apa produk personal care dari Amway bernilai min RM75 dan korang boleh terus guna voucher tu.. kira beli RM75 - RM50.. So hanya perlu bayar RM25 sahaja.. jimat banyak kan tu...

Product Personal Care
Nak tahu apa produk personal care yang korang boleh redeem dengan voucher RM50 tu?
  • G&HDeodorant  *
  • G&H Antibacterial Bar Soap **
  • G&H Nourish Complexion Bar (Sabun Madu - Pencuci Muka) **
  • Glister Toothpaste **
  • Glister for Kids
  • Allano lotion **
  • Allano Talcum Powder
  • Satinique Syampoo  

Product G&H Protection - Deodorant dan shower foam.

G&H Nourish - Sabun madu..

Rangkaian produk Glister penjagaan gigi.

 Actually banyak lagi produk personal care Amway ni, tapi Dilah kan 8 ni jer dulu, hot item yang every month org akan order.. mana taknya, setiap hari orang gosok gigi kan.. mandi pakai sabun.. dah siap2 pakai baju, calit deodorant pulak.. memang produk kegunaan harian.. tu best beli iron dapat voucher RM50 ni memang berbaloi2 nak redeem product personal care ni..

So korang yang tengah survey2 iron philips tu.. meh cepat2 roger Dilah ye.. kalau taknak bayar secara ansuran, boleh juga beli secara cash dan jugak join kutu..

Ingat Iron, Ingat Dilah...

Wahhh gitu tagline nya ye.. haha

Whatsapp 012-7275531 

 




Promosi November : Beli Steam Iron Philips Viral Secara Ansuran Promosi November : Beli Steam Iron Philips Viral Secara Ansuran Reviewed by Dilah on November 08, 2019 Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.