Welcome November!!


Welcome November!! | Assalamualaikum dan salam jumaat semua.. semoga Allah permudahkan segala urusan kita sepanjang arini.. Sekejap jer dah masuk bulan November.. bulan ke-2 terakhir dalam tahun 2019.. 2 bulan lagi dah masuk tahun 2020.. Bulan ni nampaknya macam2 aktiviti dah masuk dalam planner.. Busy memanjang.. haha..


3 bulan terakhir ni juga banyak sambutan birthday family tersayang.. Hari ni juga birthday kakak Diyana yang ke 9 tahun.. Allah.. dah 9 tahun anak sulong Dilah ni.. Semoga kakak menjadi anak yang solehah dan berjaya di dunia dan akhirat.. Jadi kakak dan anak yang penyabar dan penyayang.. Jangan garang2 tau.. doa ibu yg baik2 untuk kakak..


Lately ni Dilah agak busy.. Kerja ofis pun banyak sekarang ni.. tambah dengan urusan anak-anak dan bisnes.. tu yang blog ni terabai.. dah jarang update.. cian kat blog.. huhu.. kadang dah buka nak taip tapi idea takde.. kadang dah tulis sikit pastu sambung buat keje lain.. terlantar lagi dalam draft.. hahaha... kesian kan... Tapi semangat nak update blog tu masih ada.. jangan risau..

So tunggu la update dari Dilah lagi ye.. malam ni nak dinner sambut birthday kakak.. 
Welcome November!! Welcome November!! Reviewed by Dilah on November 01, 2019 Rating: 5

5 comments:

  1. yang dulu didulukan..family and work come first

    ReplyDelete
  2. Hepi besday Kak Diyana, moga sihat selalu..
    Bizi dengan kerja tak apa Dilah, dulukan mana yang penting, lain laa macam Sis ni, fulltime menulis hehehehe

    ReplyDelete
  3. Tahu-tahu je nanti dah masuk tahun 2020.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.