WW109 :: New Dutch Lady Vanilla Ice Cream Flavoured Milk


WW109 :: New Dutch Lady Vanilla Ice Cream Flavoured Milk | Assalamualaikum.. Dutch Lady keluarkan susu baru lagi.. korang dah try lom air kotak Vanilla Ice Cream flavoured milk ni?? Siap ada gambar frozen lagi tu.. ni kalau budak2 nampak mesti dia nak..


Dilah baru jer perasan tadi kat Shell.. terus beli sebab limited edition tu.. nak rasa la sedap ke idok kan.. hihi.. Bila Dilah minum.. hmmm.. rasanya makan makan aiskrim vanilla.. kalau korang suka aiskrim vanila, korang akan suka.. pada Dilah ok la.. macam makan aiskrim.. haha.. 

WW109 :: New Dutch Lady Vanilla Ice Cream Flavoured Milk WW109 :: New Dutch Lady Vanilla Ice Cream Flavoured Milk Reviewed by Dilah on November 06, 2019 Rating: 5

5 comments:

  1. eh tak perasan la plak ada. nak kena pi cari jugak ni. hehe

    ReplyDelete
  2. hahaha tak suka aiskrim vanila so a big no no la susu ni

    ReplyDelete
  3. ni gergirl nampak mesti nak ni kan sebab ada projen hehe :)

    ReplyDelete
  4. haishhhh , ada elsa pulak depan kotak tu . Nie nampak kat si anak buah confirm kena pau .

    ReplyDelete
  5. Tak perasan pulak ada perisa vanilla..akak suka

    ReplyDelete

Powered by Blogger.