WW110 :: Celebrate Birthday di SDS Bakery & Cafe, Taman U


WW110 :: Celebrate Birthday di SDS Bakery & Cafe, Taman U | Assalamualaikum.. Arini malas nak bebel panjang, just nak share small celebration birthday Kakak Diyana awal bulan hari tu di SDS Bakery & Cafe, Taman Universiti.. Kakak yang request nak makan di situ.. nampaknya, SDS ni dah jadi tempat fav anak-anak untuk celebrate birthday... hahaha..






SDS ni memang sesuai sangat nak sambut birthday sebab dah lengkap, ada jual kek dan makanan pun ada banyak pilihan.. dan service pun bagus sebab mereka akan pasang sekali lagu happy birthday semasa hantar kek.. tu yang anak-anak enjoy.. hehe.. dah la, jom tengok gambar jer..





Kali ni order 4 menu jer.. semua jenis mee2 jer.. Ayah Wan amik menu baru macam korea punya megi pedas tu.. memang pedas pun.. tu paling habis dulu.. tak sempat amik gambar.. hahaha.. Faris punya amik kids meal. Then amik smile fries untuk Fattah..




Happy birthday kakak Diyana.. satu-satunya anak perempuan kitorang.. tapi ragamnya kalah anak lelaki 3 orang tu.. haha.. InsyaAllah, dah besar nanti ok la tu.. sekarang pun dah banyak tolong ibu.. Terima Kasih kakak.


Dah besar anak dara ibu yg sorang ni..
Kasi chance ibu ngan ayah pulak.. haha

Ok.. next month penutup birthday ibu pulak.. korang nak celebrate kat mana?? hahaha



WW110 :: Celebrate Birthday di SDS Bakery & Cafe, Taman U WW110 :: Celebrate Birthday di SDS Bakery & Cafe, Taman U Reviewed by Dilah on November 20, 2019 Rating: 5

4 comments:

  1. Allaaahh~ dekatnya tu.. riang rasa hati ada blogger di kawasan. Hai~ Ibu.. Salam perkenalan ^^

    ReplyDelete
  2. birthday ibu celebrate kat umah ajelah, hahaha

    ReplyDelete
  3. Happy birthday kakak, jadi anak solehah yer..

    ReplyDelete
  4. Happy birthday kakak Diyana yg comel mcm princess

    ReplyDelete

Powered by Blogger.