Nikmati Keenakan Amore Double Chip Cookies Bersama Anak-anak


Nikmati Keenakan Amore Double Chip Cookies Bersama Anak-anak | Assalamualaikum..Dah masuk bulan Disember.. Cuti sekolah dah pun seminggu berlalu.. amacam mak-mak? Ada yang dah mula pening melayan kerenah anak-anak?? Hahaha.. Lagi-lagi kalau yang fulltime housewife tu kan.. seharian ngan anak-anak.. tu belum lagi kejap-kejap anak-anak minta makan.. adoiii… memang kena sentiasa standby makanan jer la time cuti sekolah ni kan…


Tapi anak-anak Dilah ni tak kira cuti sekolah ke, hari biasa ke, memang asyik minta makanan jer.. lagi-lagi bila balik dari sekolah.. masing-masing dah lapar.. tu sebab Dilah selalu dah standby makanan bila nak amik anak-anak balik sekolah.. Contohnya beli roti ke atau biskut.. so masuk kereta je terus masing2 berebut nak makan.. hahaha.. memang berebut tau… aritu Dilah bagi diorang biskut Amore Double Chip Cookies ni.. berebut diorang makan tau.. sedap sangat la tu..


Apa yang bestnya Amore Double Chip Cookies ni??
-        Harga murah tapi produk berkualiti tinggi
-        Sedap dan rangup
-        Packaging yg cantik dan mudah dibawa ke mana-mana

Tengok la anak-anak Dilah ni makan 1 paket tu sekejap jer habis.. berebut-rebut.. Sampai ibunya Cuma dapat makan 2/3 keping jer.. kesian… hahaha… ada alasan nak beli lagi kan nanti..

Harga Amore Double Chip Cookies
Kalau korang nak tahu, Amore Double Chip Cookies ni adalah produk bumiputera tau.. Suka tengok bila produk keluaran bumiputra ni berkembang maju..  Produk berkualiti yang mampu menyamai produk-produk


Harga Amore Double Chip Cookies
RM20/pek/45pcs

Peluang Menjana Pendapatan dengan Amore Double  Chip Cookies
Amore Cookies membuka peluang kepada orang ramai yang ingin menjana pendapatan sebagai dropship dan juga Ejen AMore Cookies.

Super Dropship :
Modal RM120/ 10 pek

Anda akan terima :
1. 8 pek Amore Cookies dan 2 pek percubaan
2. Penghantaran percuma seluruh Semenanjung Malaysia
3. Reward Top Dropship
4. Tawaran pengedar/ ejen
5. Support group whatsapp/ contest strategi buat duit

KEUNTUNGAN RM80.00
1. Jual pada harga yang disarankan dan dipantau HQ
2. Harga jualan RM20/ 1 pek (Rate discount harga jualan RM15 - RM20)
3. Harga termasuk caj penghantaran.
4. Keuntungan RM8/pek (jika tiada berlaku diskaun)

PENTING
1. Dapatkan testimoni pelanggan, gambar serta video bagi meningkatkan jualan.
2. Anda usaha, anda buat, anda dapat.



Ejen Amore Cookies :
Modal RM480/40 pek/ 2 carton

Anda akan terima :
1. 36 pek Amore cookies dan  pek percubaan
2. Penghantaran percuma seluruh Semenanjung Malaysia
3. Reward Top Agent upgrade Stokis
4. Support group whatsapp
5. Tawaran stokis negeri
6. Group Contest

KEUNTUNGAN RM320.0
1. Jual pada harga yang disarankan dan dipantau HQ
2. Harga jualan RM20/ 1 pek (Rate discount harga jualan RM15 - RM20)
3. Harga termasuk caj penghantaran.
4. Keuntungan RM8/pek (jika tiada berlaku diskaun)

PENTING
1. Dapatkan testimoni pelanggan, gambar serta video bagi meningkatkan jualan.
2. Anda usaha, anda buat, anda dapat.

Untuk maklumat lanjut, layari


Website

Facebook

instagram

Whatssap 
011-3770 1174

Nikmati Keenakan Amore Double Chip Cookies Bersama Anak-anak Nikmati Keenakan Amore Double Chip Cookies Bersama Anak-anak Reviewed by Dilah on December 02, 2019 Rating: 5

3 comments:

Powered by Blogger.