WW112 :: First Time Back Carry Faiz Mikail


WW112 :: First Time Back Carry Faiz Mikail | Assalamualaikum.. Kisah sabtu lepas masa pergi tengok wayang cerita Ejen Ali the Movie.. dah lama nak try back carry Faiz Mikail.. Sejak Dilah terjebak dengan berbabywearing si Fattah Anas dulu, ni 1st time Dilah back carry anak.. Rasa best jugak.. lepas ni boleh la selalu back carry Faiz Mikail.. tapi kena perkemaskan lagi belah bawah tu.. bagi baby tinggi sikit..


WW112 :: First Time Back Carry Faiz Mikail WW112 :: First Time Back Carry Faiz Mikail Reviewed by Dilah on December 04, 2019 Rating: 5

4 comments:

  1. ammi dah takde anak kecik nak dicarry

    ReplyDelete
  2. kadang2 bole letak kat depan kan baby wearing ni...

    ReplyDelete
  3. best jugak tengok carry camni. tapi anak dah umur 4 tahun. kena tunggu yg latest baby nanti la, haha

    ReplyDelete

Powered by Blogger.