WW115 :: Alhamdulillah.. Dah 9 Juta!! - Ceritera Ibu

WW115 :: Alhamdulillah.. Dah 9 Juta!!


WW115 :: Alhamdulillah.. Dah 9 Juta!! | Assalamualaikum.. Alhamdulillah.. blog ceriteraibu.com dah capai 9 juta pengunjung.. awal bulan aritu Dilah ada post pasal Road to 9 Million Pageview target time tu dalam seminggu lebih lagi tercapai la.. tapi tak sangka weekend tu dah capai 9 juta.. Tapi Dilah tak sempat nak screenshoot..

Pageview jam 11.30 am @ 30/1/2020..

So ini pageview setakat hari ni dah 9 juta lebih.. Cantik pulak nombor 9,030,010 tu kan.. kena pulak date hari ni 30/01.. haha.. Terima kasih kepada semua readers dan rakan2 blogger yang support Dilah selama ini.. sempena masuk 9 juta ni rajin pulak Dilah update blog pasal family bulan ni kan.. hihi.. semangat tau bila kita tengok PV dah juta2 lemon tu..

10 comments: