Aiskrim Mickey Mouse - Ceritera Ibu

Aiskrim Mickey Mouse


Aiskrim Mickey Mouse | Assalamualaikum.. Dah beberapa hari nampak aiskrim Mickey Mouse ni.. nampak ada kawan share kata sedap. so Isnin lepas Dilah try la beli aiskrim ni.. kebetulan tekak rasa payau2 je, nak cari sesuatu yg sejuk buat tekak ni.. haha


Harga aiskrim Mickey Mouse ni RM3.60. Luar tu dark choc. rasa pekat dan yg penting tak manis. memang sedap la.. dalam tu aiskrim vanila tapi ada rasa masin2 sikit vanila tu.. cuma bila gigit sekali ngan choc tu dah tak rasa masin la.. senang cakap just nice je la rasa aiskrim ni.. sedap bagi Dilah..


Kalau ada yang belum cuba tu, jangan lupa try ye.. x tau la kena tak dengan tekak korang.. pada Dilah ok best sbb x manis..

12 comments:

  1. tu la..ramai yang cakap aiskrim ni ada rasa masin, tapi sedap...bila tah nak cuba...

    ReplyDelete
  2. tak cuba lagi ID,kalau dark chocolate tu kak ana suka lah pahit2 sikit rasanya kan :)

    ReplyDelete
  3. Memang sedap.. sha dua, tiga kali beli..

    ReplyDelete
  4. comelnye. ray tgk ramai yg cuba tp diri sendiri tak menyempat pun lg nak rasa haha

    ReplyDelete
  5. belum cuba lagi aiskrim ni.. tgk mcm sedap...

    ReplyDelete
  6. hari tu adik adik Nampak ice cream mickey mouse ni, terus diorang nak beli. Sekali rasa, diorang cakap manis sangat tapi rasa dia not bad.

    ReplyDelete
  7. Akk pun tuari lama cari tak dapat2, asyik habis jer, baru ni masa Iman balik tu jumpa kat kedai minyak mana tah, hahha.. Regenya tu boleh tahan la tak padan dgn saiz aiskrim. Tapi rasa dia sedap, dibandingkan dgn satu aiskrim yg chocotop mcm ni jugak, murah tapi coklatnya tawar teruks

    ReplyDelete
  8. dak Naura dok sibuk nak beli aiskrim ni, tapi umi dok bertahan tak bagi buat sementara waktu ni..Sok² selsema dia dah ok boleh ler belikan..Nak gak cuba ..

    ReplyDelete
  9. boleh tahan sedap tapi suka yang salutan coklat tu.. dari exskrim kat dalam hehe..

    ReplyDelete
  10. ala comel pula..syg mau mkn hahah

    ReplyDelete