WW118 :: Aiskrim Grand Chocolate Kings - Ceritera Ibu

WW118 :: Aiskrim Grand Chocolate Kings


WW118 :: Aiskrim Grand Chocolate Kings | Assalamualaikum.. semalam Dilah baru perasan Aiskrim Kings ada keluarkan Aiskrim baru.. tp rasanya xdela baru sangat kot.. Dilah ni je yg baru perasan Aiskrim tu..



Aiskrim Kings Grand Chocolate ni best jugak rasanya.. Dilah memang suka Aiskrim jenis macam ni.. luar choc dalam choc.. rasanya just nice.. x manis.. next time boleh beli lagi ­čśů


6 comments:

  1. Replies
    1. aah.. mcm kitkat kan.. tp aiskrim kitkat tu akak belum try lagi.. next time nak try la..

      Delete
  2. sama ngan akak, suka yg ni, akak cuma tak suka kek coklat aje. kalau kek coklat kena letak ganache banyak, baru makan, hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh.. kite geng la kak seri.. suka sgt aiskrim jenis gini tau.. choc cake letak ganache pun kita suka sgt..

      Delete
  3. lama liez tak makan ice cream coklat.. skrg nak makan pun takut sebab manis sgt.. sbb dh berbulan tak makan benda bergula..terliur tgk

    ReplyDelete
  4. Nyum nyum sedapnya. Boleh pulak terbaca netri ni dikala tengah hari terik memang menggoda sungguh! :D

    ReplyDelete