Promosi Bulanan :: Trade-in Steam Iron Pelbagai Jenama kepada Steam Iron Philips Viral - Ceritera Ibu

Promosi Bulanan :: Trade-in Steam Iron Pelbagai Jenama kepada Steam Iron Philips Viral


Promosi Bulanan :: Trade-in Steam Iron Pelbagai Jenama kepada Steam Iron Philips Viral | Assalamualaikum.. Amboi.. kemahin panjang tajuk entry kali ni.. Hahahaha... Yesss.. Dilah excited sangat nak inform ni tau... Promosi Iron Philips Viral datang lagi bulan ni.. Promosi kali ni lebih menarik lagi tau sebab korang boleh trade-in iron lama korang tu kepada iron philips viral ni... wowww sangat kannn.. 

Promosi kali ni terbahagi kepada 3 kategori seperti berikut ;

1) Promosi Steam Iron Philips (tanpa trade-in) 

>> 5x bayaran ansuran
>> bayaran pertama terus dapat iron
>> FREE Postage

 

2)  Promosi Steam Iron Philips (dengan Trade-in Steam Iron pelbagai jenama)

>> 5x bayaran ansuran
>> bayaran pertama terus dapat iron
>> Less RM200
>> FREE Postage

 

3) Promosi Steam Iron Philips (dengan Trade-in bukan Steam Iron pelbagai jenama)



>> 5x bayaran ansuran
>> bayaran pertama terus dapat iron
>> Less RM100
>> FREE Postage


Menarik sangat kan promosi iron untuk bulan ni.. yang mana ada iron lama yang dah tak guna tu boleh la trade in.. yang rosak pun boleh tau.. beli kat supermarket pun tak boleh nak trade in kan.. untung tu boleh dapat less untuk beli iron viral yg baru..


YOLO Spend & Win Contest


Oh ya, lagi menarik kalau korang beli bulan ni, korang layak masuk contest YOLO tau.. Hadiah utama bernilai RM90,000 . Terdapat juga lebih 500 hadiah sampingan untuk bulanan.. wowwwww... untung sangat2 ni.. Setiap RM50 layak untuk 1 penyertaan.. so bayangkan la kalau korang beli iron tu boleh dapat berapa banyak penyertaan.. best sangat uollssssssssssss...


So tunggu apa lagi.. kalau berminat.. cam biasa roger2 Dilah ok.. Dilah akan explain lebih detail lagi nanti mengenai promosi ini.. 

http://www.wasap.my/60127275531/PromosiIronPhilips


7 comments:

  1. Bestnya dapat iron macam ni. Syok gosok baju

    ReplyDelete
  2. berbaloi-baloi promosi ni...selama pakai iron philips memang puas hati

    ReplyDelete
  3. berbaloilah dapat iron macam ni kan..aduiii..kumpul duit dulu

    ReplyDelete
  4. saya pun guna steam iron Philips kat rumah. dah 3 tahun guna iron tu. Kalau iron tu rosak, errmm.. Sanggup beli yang lain

    ReplyDelete
  5. untungnya kalau dapat steam iron ni. senang kerja menggosok baju

    ReplyDelete
  6. Belum berkesempatan dapatkan iron ini lagi.

    ReplyDelete