WW119 :: Nescafe Mocha Hazelnut Limited Edition - Ceritera Ibu

WW119 :: Nescafe Mocha Hazelnut Limited Edition


WW119 :: Nescafe Mocha Hazelnut Limited Edition | Assalamualaikum. Korang dah try minuman baru edisi terhad Nescafe Mocha Hazelnut?? Dilah baru perasan ada perisa baru ni semalam.. so tak tahu la memang betul-betul baru atau Dilah yang dah ketinggalan.. hahaha.. Sebagai peminat air mocha dan juga hazelnut, Dilah teruja nak rasa minuman gabungan kedua2 flavour yang Dilah suka ni.. Agak2 apa rasanya?? Sedap ke tidak??


To be honest, setelah Dilah mencuba Mocha Hazelnut ni, Dilah rasa biasa jer.. kurang mantap.. hmmm macamana nak explain ye? Rasa hazelnut tu lebih dan mocha tu kurang. dan juga agak manis pada Dilah.. Dilah suka minuman mocha sebab ada rasa pahit2 sikit bercampur rasa coklat kan.. tp yang ni rasanya agak manis.. Tu yang tak berapa kena dengan tekak Dilah..


Harus diingat, rasa tu subjektif kan.. ada orang rasa sedap, ada yg x kena ngan tekak.. apa pun korang boleh try sendiri nanti.. mana tau kot kena dengan tekak korang kan..  Selamat Mencuba...

2 comments:

  1. haduiii...terus rasa terliur nak try...nanti balik nak singgah la

    ReplyDelete
  2. heeyyy ini bukan wordless wednesday...tak payahhh, terus jadi satu entri dahh..hahahahhaha

    ReplyDelete