Segment Share Resepi Perintah Berkurung by Mamapipie & Cariblogger - Ceritera Ibu

Segment Share Resepi Perintah Berkurung by Mamapipie & Cariblogger


Segment Share Resepi Perintah Berkurung by Mamapipie & Cariblogger | Assalamualaikum.. Musim PKP ni memang ramai ibu-ibu yang mencari resepi masakan.. Dilah pun tak terkecuali tau.. Kadang-kadang buntu nak masak apa arini, esok dan seterusnya.. Disebabkan tu juga la, PV blog Dilah masa PKP ni melonjak naik macam musim bulan puasa.. hahaha.. kira rezeki juga tu kan.. So dah alang-alang Dilah baru je share resepi Daging Masak Ungkep tu, jom la kita join Segment Share Resepi Perintah Berkurung yang dianjurkan oleh Mamapipie dan Cariblogger.. Kalau korang ada resepi jugak, jom la join..

http://www.mamapipie.com/2020/04/segment-share-resepi-perintah-berkurung.html


Tarikh tutup penyertaan pada 5 May 2020

Jemput ye sama-sama memeriahkan segment ni.


OK. Korang boleh tengok resepi Daging Masak Ungkep yang Dilah baru share aritu ye..

Korang juga bole lihat 30 Masakan Tradisional Melayu Yang Paling Popular di Malaysia



5 comments:

  1. kenapa takde backlink ke entri mama pipie


    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2020/04/lagu-kedua-cuya-ada-background-music.html

    ReplyDelete
  2. mmg itu la dilema kaum ibu kan.. selalunya buntu masa bulan puasa je nak masak apa tapi tahun ni kebuntuan tu lebih awal sebab ada pkp haha.. tq dilah sudi join segment mama.. good luck ye

    ReplyDelete
  3. good luck , nak join juga segmen ni nanti :)

    ReplyDelete
  4. Waaa menarik juga segemen ni, nanti nak try jenguk kang...

    ReplyDelete
  5. wowww makin ramai yang join segmen ni!

    ReplyDelete